I fem år levede Melissa Nicolajsen sammen med Linda P. Ægteskabet med komikeren var turbulent - men at høre i medierne nu, at hun siger, hun aldrig var lesbisk og ikke var forelsket i hende - det er det værste, fortæller Melissa Nicolajsen.

»At hun negligerer både det at være lesbisk, men også alt det, vi havde sammen. Jeg har det sådan lidt ‘undskyld, vi blev gift, du sagde, du elskede mig for evigt',« siger 32-årige Melissa Nicolajsen til B.T., efter hun har læst artiklen, hvor Linda P fortæller, hun aldrig var lesbisk.

»Jeg burde nok ikke blive chokeret længere. Men det bliver jeg alligevel - over den måde, hun negligerer vores forhold på og får det til at lyde, som om det var et konstant rollespil, og hun aldrig var forelsket i mig. I mit univers er det ret sindssygt,« siger hun.

Hun har næsten ingen kontakt haft til Linda, siden de blev skilt i 2013, men forrige år modtog hun alligevel et opkald fra ekskæresten, der fortalte, at hun havde fundet en ny. Og at det var en mand.

Linda P's ekskone, Melissa Nicolajsen.
Linda P's ekskone, Melissa Nicolajsen. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

I samme åndedrag satte hun tilmed spørgsmålstegn ved Melissa Nicolajsens seksualitet.

»Jeg har stadig dit navn tatoveret på benet«

»Hun fortalte mig, at jeg nok ikke var til mænd, fordi jeg ikke havde mødt den rigtige endnu. Det lød lidt, som om hun nu var blevet frelst og havde fundet meningen med livet. Jeg tænkte bare, ‘har du glemt, hvor vi kender hinanden fra? Jeg har stadig dit navn tatoveret på benet’,« siger Melissa Nicolajsen, der har svært ved at tro på det, når Linda siger, hun aldrig var lesbisk:

»Jeg ved slet ikke, hvor det kommer fra, det der med, hun aldrig har været lesbisk. Hvorfor var hun mig så utro med piger? Hvorfor var det ikke mænd, hvis hun ikke var lesbisk?«

Den første tid, de var kærester, var god. Linda stoppede med at sniffe kokain for en stund, og Melissa Nicolajsen prøvede at skabe et hjem for de to.

Når Linda var Linda, var hun kærlig og opmærksom. Og det var de øjeblikke, Melissa Nicolajsen blev afhængig af, fortæller hun.

Men der gik ikke længe, før Linda faldt tilbage i de vante baner med kokain og damer.

»Linda P kom oftere hjem, end Linda gjorde,« siger Melissa Nicolajsen og fortæller, hvordan hendes status som kendis og komiker blev hendes identitet.

»Det var så hårdt. Det var alkohol, stoffer og damer konstant. Jeg ville bare gerne have et godt, roligt og stabilt liv, hvor man elskede hinanden og skabte en hverdag,« siger hun.

Linda P og Melissa Nicolajsen i 2011.
Linda P og Melissa Nicolajsen i 2011. Foto: FLINDT MOGENS
Vis mere

»Det ødelagde mig«

De blev gift i 2011, og selvom deres forhold allerede var på vej ned ad bakke, lettede et fly til deres bryllupsrejsedestination i Thailand, hvor det skulle vise sig, at nedturen kun blev større:

»På vores bryllupsrejse lå jeg syg på hotelværelset, og hun valgte så at tage i byen rigtig mange gange med en anden kvinde.«

Da de kom hjem, kiggede Melissa Nicolajsen i Lindas telefon, hvor hun hurtigt kunne se i beskederne, at hun havde været sammen med kvinden fra ferien.

»Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg blev ved med at tjekke hendes telefon. Det blev faktisk en besættelse. Og det ødelagde mig. For det var hver dag, der var noget nyt med andre piger, hun skrev til,« siger hun.

Hun fortæller, hvordan hun også fandt ud af, at Linda havde været sammen med to af hendes bedste veninder samt havde startet en affære med en tredje den uge, de blev gift - som fortsatte i alle årene, indtil de blev skilt i 2013.

»De fem år var lange og hårde. Og jeg har stadig mén efter dem. Jeg kan ikke stole på andre mennesker længere,« fortæller Melissa Nicolajsen.

»Hun har aldrig sagt undskyld«

Men selvom de fem år i forholdet både var lange og hårde, har alt det, hun har skullet affinde sig med efterfølgende, været langt værre, fortæller hun:

»Hvad kan være værre end, at hun nu siger, hun aldrig var forelsket i mig, at hun så mig som sin søster og aldrig elskede mig? Hun har gjort alt for at skubbe mig væk, og nu er det så bare lige, som om hun kommer salt i såret,« siger hun.

Linda P's ekskone, Melissa Nicolajsen.
Linda P's ekskone, Melissa Nicolajsen. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Linda P udgav i denne måned en bog over sit liv.

Og selvom Melissa Nicolajsens navn bliver nævnt 79 gange i bogen, har hun endnu ikke læst den.

Og hun har også svært ved at tro, Linda vil anerkende deres forhold i den, nu hvor hun ikke har gjort det på noget andet tidspunkt.

»Jeg var inde og se et af hendes onemanshow, uden hun vidste, jeg var der. Der fortalte hun publikum, at hun havde sagt undskyld til mig - men det er løgn. Hun har aldrig sagt undskyld. Det havde i det mindste været rart at få den der anerkendelse. Eller bare en lille form for respekt.«

Linda P og Melissa Nicolajsen i 2011, to år inden de blev skilt.
Linda P og Melissa Nicolajsen i 2011, to år inden de blev skilt. Foto: FLINDT MOGENS
Vis mere

Linda P: »Jeg gider ikke engang at forsøge at skjule for Melissa, at jeg ser andre«

B.T. bragte i denne måned et interview med Linda P, som er det, Melissa Nicolajsen har læst.

I interviewet siger Linda blandt andet:

»Det var jo en form for rollespil, da jeg var i et forhold med en kvinde. Jeg vidste hele tiden, at jeg ikke var lesbisk, og allerede på det tidspunkt tænkte jeg 'Jamen, jeg ender jo sammen med en mand, så hvad er det, jeg laver?'«

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Linda i forbindelse med ekskones Melissa Nicolajsens udtalelser.

Men i hendes nyligt udkomne bog ‘Transformer’ fortæller hun med sine egne ord, hvordan hende og Melissa Nicolajsens forhold og ægteskab var.

I nogle udpluk fra bogen kan man blandt andet læse, hvordan Linda skriver, at det ene skænderi afløser det næste, og at hun ofte sover hos venner, når hun har haft et job. Hun skriver, at så skælder Melissa endnu mere ud og siger, at hun ikke gider være en mor, som bare står og venter med varm mad og tøj, når Linda er hjemme og vende.

Hun beskriver, at de elsker hinanden som søskende. Med Linda som storesøsteren og Melissa, der hænger på hende. Det irriterer hende, og der går heller ikke særlig lang tid, før hun begynder at vende sin opmærksomhed mod andre kvinder, skriver hun.

Hun fortæller ligeledes, at stoffer og utroskab begynder at fylde alt, og at Melissa Nicolajsens viden omkring det, ikke bekymrer hende.

»Faktisk kan jeg ikke overskue så meget andet end mine stoffer og mine sidespring, og jeg bliver efterhånden ligeglad med, om Melissa ved, at jeg ser andre,« skriver hun i bogen og fortsætter:

»Jeg er sammen med damer, så tit jeg kan slippe af sted med det, og sover aldrig hjemme. Når jeg gør, så skændes vi. Jeg gider ikke engang at forsøge at skjule for Melissa, at jeg ser andre.«