FC Midtjyllands bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen, var i den syvende himmel, efter at det danske mesterskab søndag aften havnede i klubben fra Heden - efter en usædvanlig stærk midtjysk slutspurt, der blev rundet af med en 1-0-sejr hjemme over AC Horsens.

Men Ankersen havde også overskud til at sende en tak til guld-konkurrenterne fra Brøndby, der måtte se mesterskabet glide ad hænde i de sidste spillerunder.

»Brøndby har været med til at gøre det til et fantastisk parløb, som man ikke har set i dansk fodbold i mange, mange år. Og der kommer nok til at gå mange år, før man kommer til at se to så dominerende hold køre et parløb til den allersidste runde,« sagde Rasmus Ankersen til TV3 efter søndagens triumf.

Og Rasmus Ankersen har haft meget at juble over i det seneste år. Klubben blev forgyldt i vinterens transfervindue med kassesalg af Alexander Sørloth, Rasmus Nissen og Filip Novak - og på trods af dette står midtjyderne nu med DM-pokalen.

»Jeg er vanvittig stolt over det, vi har opnået i denne sæson. Der har været transferrekord, og der har været pointrekord. Så er det altså svært at bede om mere som bestyrelsesformand.«

»Vi har hele troen på, at den kunne lade sig gøre, selvom vi solgte store profiler i januar. Men der skete det, der ikke måtte ske efter salget af Sørloth. Nemlig at Paul Onuachu blev skadet. Men jeg må give stor kredit både til trænerne og til spillerne, der er blevet ved med at finde nye løsninger, der bare har givet sejr efter sejr, lød det fra Ankersen.