Brede smil og tydelig lykke.

Prins Harry og Meghan Markle har frigivet tre helt nye billeder taget efter det storslåede bryllup lørdag i St George’s Chapel i Windsor.

Det er de første officielle billeder af brudeparret, og fotografen bag dem er Alexi Lubomirski, der også var kamerafører, da det nu nygifte par sidste år udsendte et officielt foto i forbindelse med forlovelsen.

Det ene af billederne viser Harry og Meghan – som i forbindelse med brylluppet har fået titlerne Hertug og Hertuginde af Sussex – omgivet af de ti brudesvende og brudepiger.

Harry og Meghan med brudesvende og brudepiger.
Harry og Meghan med brudesvende og brudepiger. Foto: Alexi Lubomirski/Handout via Reuters
Vis mere

Et andet viser brudeparret sammen med hele familien, mens det sidste er af Harry og Meghan siddende sammen på en trappesten ved Windsor Castle.

Prins Harry og Meghan samlet med hele familien.
Prins Harry og Meghan samlet med hele familien. Foto: Alexi Lubomirski/Handout via Reuters
Vis mere
Hertugen og Hertuginden af Sussex - som er ægteparrets titel efter det indgåede ægteskab - på en trappesten ved Windsor Castle.
Hertugen og Hertuginden af Sussex - som er ægteparrets titel efter det indgåede ægteskab - på en trappesten ved Windsor Castle. Foto: Alexi Lubomirski/Handout via Reuters
Vis mere

Det nyslåede ægtepar har forladt Windsor Castle og er taget hjem til Kensington Palace. De må dog vente lidt med at nyde hinandens selskab under mere private former på en bryllupsrejse. Allerede mandag har de taget hul på deres officielle pligter.