Sevilla vandt 3-1 over Atlético Madrid og er klar til semifinalen i Copa del Rey med samlet 5-2.

Simon Kjær sad på bænken i hele kampen, da fodboldklubben Sevilla tirsdag aften spillede sig frem til semifinalen i den spanske pokalturnering, Copa del Rey.

Sevilla vandt 3-1 hjemme over Atlético Madrid og er videre med samlet 5-2.

Sergio Escudero sørgede for en eksplosiv indledning på kampen, da han efter 25 sekunders spil flugtede bolden i mål til 1-0 for hjemmeholdet.

Atlético Madrid fik udlignet efter 13 minutter, da Antoine Griezmann smart lobbede bolden over Sevilla-målmand Miguel Ángel Moyà.

Stillingen holdt frem til pausen, men tidligt i anden halvleg scorede Ever Banega til 2-1 for Sevilla på et straffespark.

Ti minutter før tid lukkede Pablo Sarabia definitivt ned for spændingen med scoringen til 3-1.

Michael Krohn-Dehli var ikke med i Sevillas trup.