Brøndby dominerede, men FC Nordsjælland vandt 3-2, da de to hold søndag mødte hinanden i Superligaen.

FC Nordsjælland slog søndag eftermiddag Brøndby med 3-2 på Right to Dream Park i Superligaens anden runde.

Det afgørende mål blev scoret af Ernest Asante, og det faldt med fire minutter tilbage af opgøret.

Dermed bringer FC Nordsjælland sig selv op på siden af AC Horsens i toppen af Superligaen, hvor de to hold har maksimumpoint.

Brøndby dominerede ellers opgøret og bragte sig foran 1-0. FCN vendte dog tingene på hovedet i starten af anden halvleg og kom foran 2-1, inden Brøndby udlignede.

Vi kigger nærmere på de to situationer i kampen, hvor Brøndby og Kliment appellerede for straffespark.

FC Nordsjælland udnyttede sent i kampen en kontramulighed og sikrede sig alle tre point.

Brøndby kom klart bedst fra start og sad tungt på især de første ti minutter.

Men selv om FCN undervejs kom bedre med, formåede holdet ikke at skabe chancer før pausen. Det gjorde Brøndby derimod.

Kort før pausefløjt drev Brøndbys nyerhvervelse Lasse Vigen Christensen bolden frem og spillede den dybt til Jan Kliment, som lagde op til Teemu Pukki.

FCN var dog klart bedst i starten af anden halvleg, og overtaget gav pote efter knap 50 minutters spil.

Her scorede Godsway Donyoh til 1-1 efter oplæg fra højre side, og to minutter senere scorede han igen på stort set samme måde.

Brøndby kom dog på omgangshøjde igen efter knap en time. Jan Kliment fik bolden ved baglinjen og skovlede den ind foran mål, hvor Lasse Vigen Christensen scorede sit første Brøndby-mål.

Kort efter blev Brøndby snydt for straffespark, da Jan Kliment blev nedlagt i det kriminelle felt.

Brøndby pressede herefter meget hårdt på, men med fire minutter tilbage udnyttede FCN en kontrachance. Ernest Asante var helt fri og scorede til 3-2.