FC Nordsjælland fik en god start på sæsonen, da holdet mandag aften vandt 2-1 på udebane over OB i sæsonens første kamp i Alka Superligaen.

Odenseanerne var ellers udråbt som favoritter mod nordsjællænderne, men holdet kunne ikke få spillet til at hænge sammen.

FC Nordsjælland skulle ud og bevise, at holdet kan klare sig uden profiler som Marcus Ingvartsen og Stanislav Lobotka, der er blevet solgt i sommerens transfervindue.

Spillet bølgede frem og tilbage igennem det meste af kampen, uden der opstod de helt store chancer. FC Nordsjælland viste sig dog skarpest på de få chancer, holdet spillede sig til.

En af dem, der var udset til at stå for nordsjællændernes scoringer, var Ernest Asante, og ghaneseren levede op til forventningerne, da han nettede efter 21 minutters spil.

Den centrale midtbanespiller Mathias Jensen sendte en flot bold i dybden til hurtige Asante, der sparkede bolden over en fremadstormende Sten Grytebust i OB-målet.

OB spillede generelt en skidt første halvleg, hvor holdet havde svært ved at spille sig frem til chancer. I begyndelsen af anden halvleg blev der dog lavet om på dette.

Ti minutter inde i halvlegen fik Anders K. Jacobsen nemlig scoret på et flot hovedstød efter indlæg fra svenske Rasmus Jönsson.

Et kvarters tid senere bragte FC Nordsjælland sig igen foran. Midtbanespilleren Karlo Bartolec modtog bolden på kanten af feltet efter en hjørnesparkskombination og sparkede bolden i mål til 2-1.

OB forsøgte at skabe noget ved hjælp af en række offensive indskiftninger, men hverken angriberen Rasmus Festersen, Mathias Thrane eller Mathias Greve kunne gøre en afgørende forskel.

Nordsjællænderne fik dermed en god start på sæsonen. I næste runde skal holdet møde Brøndby i Farum.

OB skal en tur til Sjælland og møde oprykkerne fra FC Helsingør.