Kasper Schmeichel og co. vandt i West Bromwich, mens Sunderland er færdig i Premier League efter nyt nederlag.

En resolut udnyttelse af en stor brøler var lørdag årsag til, at Leicester vandt 1-0 ude over West Bromwich i Premier League.

De endnu regerende engelske mestres angriber Jamie Vardy scorede kampens enlige mål få minutter før pausen.

West Bromwichs José Salomón Rondón lavede en forfærdelig tilbagelægning direkte til Leicesters Shinji Okazaki.

Han spillede hurtigt bolden frem til Jamie Vardy, der hamrede den i mål.

Med sejren kom Leicester op på 11.-pladsen med 40 point for 34 kampe.

Leicester kom samtidig ud af en dårlig stime på tre kampe uden sejr i ligaen.

Knapt så sjovt er det for Sunderland, der rykker ud af Premier League.

Sunderland tabte 0-1 hjemme til Bournemouth på et mål af Joshua King få minutter før tid.

Scoringen betyder, at Sunderland ikke længere har et matematisk håb om redning.

Klubben har blot fået to point i de seneste ti ligakampe og er sidst med 21 point.

Pierre-Emile Højbjerg sad på bænken i hele kampen for Southampton, da klubben hjemme spillede 0-0 mod Hull.

Southamptons Dusan Tadic brændte et straffespark kort før tid.

Stoke spillede 0-0 hjemme mod West Ham.