Han var med på sidelinjen. Og han var både rørt og stolt.

'Så mange følelser i dag, da jeg så dig spille din sidste kamp.'

Sådan skriver Caroline Wozniackis mand, David Lee, i et opslag på sin Instagram-profil. Her har han delt et billede af sin hustru, som nu kan kalde sig tidligere tennisspiller.

Det står klart, efter hun tabte sin kamp i tredje runde ved Australian Open til tunesiske Ons Jabeur. Her var hele familien med på sidelinjen, og de var alle tydeligt berørte.

Caroline Wozniacki og manden David Lee.
Caroline Wozniacki og manden David Lee. Foto: EDGAR SU
Vis mere

'Jeg er så stolt over at have været ved din side gennem episke sejre og rørende nederlag. Mest af alt er jeg stolt af din disciplin, arbejdsmoral og den absolutte glæde du bringer til både tennis og dit liv hver dag,' skriver amerikaneren, som hun blev gift med i juni 2019.

Han var med, da hun vandt Australian Open for to år siden, og nu hvor ketsjeren er lagt på hylden, er der tid og plads til, at de to nu kan lave mange andre ting sammen.

'Jeg glæder mig til det næste kapitel sammen, som bliver fyldt med god mad og vin, uendelige rejser og atletiske babyer,' lyder det kækt fra David Lee med henvisning til, han også selv er tidligere sportsudøver.

'Jeg har din ryg for evigt. Kom bare med fremtiden,' slutter hyldesten fra David Lee, der da også stod klar med kram og kys efter fredagens kamp.

Hele familien var med, da Caroline Wozniacki fredag stoppede karrieren.
Hele familien var med, da Caroline Wozniacki fredag stoppede karrieren. Foto: Kim Hong-Ji
Vis mere

Også storebror Patrik Wozniacki stod klar med kram, og han var også tydeligt rørt over, at det nu er slut med tennis for Caroline Wozniacki.

Han havde tårer i øjnene på banen, da familien skulle fotograferes, og efterfølgende forklarede han sin reaktion over telefonen til Kanal 5.

»Bare vi sidder og snakker om det, kan jeg mærke, det rører mig. Hele karrieren passerer for en med de store øjeblikke. Det er rigtig hårdt,« sagde Patrik Wozniacki.

»Samtidig er jeg glad på hendes vegne. Hun skal videre og lave noget nyt. Det er også glædestårer. Vi havde håbet, det ikke skulle stoppe her, men Jabeur spillede godt, og Caroline spillede måske ikke helt op til sit bedste. Men det er emotionelle billeder, og det rører en dybt,« sagde han.