Caroline Wozniacki er i kølvandet på sit og samboen David Lees bryllup i weekenden klar til at trække i arbejdstøjet igen.

»Hun har meddelt os, at hun ankommer til Eastbourne sent i dag. Spørgsmålet er så, om hun lægger sin vej forbi træningsbanen. Vejret her har ikke været det allerbedste. Det har stormet, men heldigvis er der en bedring i vejret i sigte,« fortæller WTA-turneringen Nature Valley Internationals pressechef, Charlotte James, til B.T. på en skrattende telefonforbindelse fra England.

Går det efter planen træner Caroline Wozniacki torsdag, men det forventes ikke, at hun stiller op til presseaktiviteter.

»Ganske vist vandt hun turneringen efter finalesejr over Aryna Sabalenka i fjor. Men det forpligter hende ikke til at stille op ved pressemøder inden første kamp enten søndag eller mandag. De eneste, der skal møde mediernes udsendte, er de fire bedst seedede (Simona Halep, Kiki Bertens, Elina Svitolia og Karolina Pliskova, red.),« siger Charlotte James.

Foto: HANDOUT
Vis mere

Hun er ikke orienteret om, hvilket navn Caroline Wozniacki fremadrettet vil anvende, når hun repræsenterer Danmark ved tennisturneringerne rundt om i verden.

Ifølge B.T.s oplysninger er den 28-årige danske tennisspillers navn efter brylluppet blevet tilføjet Lee.

»Det kender jeg ikke noget til,« siger Charlotte James.

Et lignende svar giver franskmanden Julien Cassaigne, der er ansat som hendes rådgiver i sportsmanagementfirmaet Lagardère Unlimited.

»Det har jeg ingen idé om. Spørgsmål af privat karakter overlader jeg til hende selv at besvare. Men måske får vi mere at vide, når lodtrækningen bliver offentliggjort i weekenden,« griner Julien Cassaigne.

Caroline Wozniacki har de seneste måneder været plaget af ikke blot leddegigt, men også skader i blandt andet ryg og lægmuskel. Det har betydet, at hun netop nu ligger nummer 14 på verdensranglisten, og at hun må nøjes med en ottendeseeding i Eastbourne.

»Hun har det fint i øjeblikket. Nu vender hun tilbage på træningsbanen og spiller kamp for første gang siden French Open (i maj, red.). Forhåbentlig klarer hun strabadserne, så hun kan levere et godt resultat i Wimbledon,« siger Julien Cassaigne om Grand Slam-turneringen, der indledes i London 1. juli.

Efter brylluppet har Caroline Wozniacki og David Lee holdt nogle dage fri i Italien. Ud over en sejltur på vandet ved kysten ud for Portofino, har de hygget sig sammen med vennerne Molly Knauer og Allie Rizzo.