Et sæt. Mere blev det ikke til for Caroline Wozniacki i Rom.

Den danske tennisspiller har trukket sig fra WTA-turneringen med en skade.

Caroline Wozniacki fik flere gange i første sæt behandling på banen og endte med at tabe 6-7 til amerikanske Danielle Rose Collins.

Umiddelbart herefter valgte hun at sige stop.

Det er anden turnering i træk, at Caroline Wozniacki trækker sig fra en turnering.

Det skete også i Madrid i begyndelsen af maj - dengang med en skade i lænden. Tirsdag i Rom spillede hun med en tydelig forbinding om venstre underben, og det lignede en skade i den ene læg.

Som tidligere nævnt blev det med flere afbrydelser i den times tid, som sættet varede.

Caroline Wozniacki kom foran 2-0, men Danielle Rose Collins vendte hurtigt kampen på hovedet og bragte sig foran med 5-2.

Den 28-årige kæmpede sig dog tilbage, inden det hele blev afgjort i en tiebreak. Men det blev med flere pauser, hvor far og træner Piotr Wozniacki kom ned på banen og gav gode råd.

Samtidig blev der også hold en såkaldt 'medical timeout', hvor Caroline Wozniacki blev behandlet på banen i flere omgange. Men hun fik altså kæmpet sig tilbage, inden sættet blev tabt.

For et par uger siden fortalte den plagede danske tennisspiller, at hun desuden var særligt generet af sin leddegigtsygdom på det tidspunkt.

I sidste uge smed storebror Patrik Wozniacki så en bombe, da han vurderede, at hun snart ville stoppe karrieren: »Det ligner, at det lakker mod enden,« sagde han.

Næste store opgave for Caroline Wozniacki bliver French Open om små to uger. Hvis helbredet holder.

Følg kampen i LIVE-bloggen her: