Caroline Wozniacki og Serena Williams er klar til semifinalen i damedouble-rækken ved WTA-turneringen »ASB Classic« i Auckland på New Zealand.

Problemløst blev kampen mod det topseedede par, Caroline Dolehide og Johanna Larsson, vundet 6-2, 6-1.

Straks efter kampen blev Caroline Wozniacki af stævneintervieweren spurgt, hvad hun mente om makkeren Serena Williams' præstation.

»Jeg elskede den. Masser af gange sagde jeg 'WOW' til mig selv,« svarede den 29-årige dansker med et stort smil.

Foto: MICHAEL BRADLEY
Vis mere

Serena Williams, der også var i højt humør efter sejren, roste Caroline Wozniacki til skyerne.

»Jeg havde i dag en makker, der ikke lavede en eneste fejl,« sagde hun.

Herefter tog Caroline Wozniacki ordet igen.

»Selvfølgelig er jeg glad for sejren. Det var min blot anden i en damedoublekamp i 10 år. Det er fantastisk. Men jeg spiller jo også sammen med verdens bedste doublespiller,« sagde Caroline Wozniacki om hjerteveninden, som hun skal duellere mod i en opvisningskamp i Royal Arena på Amager 18. maj.

Foto: MICHAEL BRADLEY
Vis mere

Ligesom i første runde i mandags lagde Caroline Wozniacki og Serena Williams stærkt fra land:

Allerede i første parti brød de modstandernes serv til 1-0. Kort tid efter gentog de bedriften og bragte sig foran 3-0.

I egne servepartier havde den dansk-amerikanske duo ingen problemer, og de tillod ikke modstanderne at tilspille sig en eneste breakbold.

En god serv af Caroline Wozniacki blev returneret ud af banen på anden sætbold og dermed blev et suverænt første sæt lukket.

Foto: MICHAEL BRADLEY
Vis mere

Både Wozniacki og Williams servede godt, men ofte var det amerikaneren, der med sit tårnhøje niveau gjorde det svært for Johanna Larsson og Caroline Dolehide at følge med.

Efter tre servegennembrud i andet sæt og i alt 54 minutters tennis kunne Caroline Wozniacki og Serena Williams juble over sejren.

»Jeg vil kalde den præstation, som Caroline Wozniacki og Serena Williams leverede for verdensklasse. Det må man godt sige, da de var både fokuserede og koncentrerede. Serena indledte fremragende igen og Caroline blev som kampen skred frem bare bedre og bedre. Man skal huske på, at dem de møder jo nærmest lever af at spille double. Superkamp af Caroline og Serena. Det var rigtig sjovt at se. Måden Wozniacki og Williams vinder på, er et bevis på, at de godt kan spille double sammen,« sagde den tidligere danske topspiller Tine Scheuer-Larsen i TV 2 Sports direkte transmission.

I semifinalen skal Caroline Wozniacki og Serena Williams fredag møde vinderen af kampen mellem tredjeseedede Desirae Krawczyk/Laura Siegemund og useedede Kirsten Flipkens/Alison Van Uytvanck.

Foto: MICHAEL BRADLEY
Vis mere

Caroline Wozniacki er også med i damesingle. Her har arrangørerne meddelt, at hendes kamp mod amerikaneren Lauren Davis bliver servet igang klokken 7.00 torsdag morgen (dansk tid).

Umiddelbart vurderet er danskeren favorit eftersom hun fører den indbyrdes statistik 2-0.

Imidlertid vurderer Caroline Wozniackis tidligere træner Michael Mortensen, at der venter en hård opgave.

»Davis er ikke særlig høj. Til gengæld bevæger hun sig hurtigt rundt på banen. Især hendes kontraspil er stærkt. På den måde neutraliserer hun sine modstanderes spil. Skal Caroline vinde, skal hun spille op til sit allerbedste. Så det bliver en stor test for hende. Det er en klassemodstander, hun står overfor,« siger Michael Mortensen.

Genoplev double-kampen i denne live-blog: