Lyt til artiklen

Selvfølgelig skal Caroline Wozniacki og David Lee have børn.

»Når Dave og jeg er klar, vil vi forsøge at starte en familie,« siger den danske tennisspiller, der ikke er langt fra sit karrierestop.

Men inden graviditet og dikkedik kalder, vil Caroline Wozniacki også bruge tid med familie og venner – og stå på ski, fortæller hun til Weekend Herald.

Men inden det kommer dertil, gælder det karrierens allersidste turneringer, og det er i den forbindelse, at hun har talt med det newzealandske medie.

David Lee og Caroline Wozniacki blev gift tidligere i år.
David Lee og Caroline Wozniacki blev gift tidligere i år. Foto: EZRA SHAW
Vis mere

Den korte afskedsturne begynder nemlig i New Zealand, hvor Caroline Wozniacki fra 6. januar stiller op ved ASB Classic. Herefter slutter det hele, når den sidste bold er slået ved Australian Open få uger senere.

Det vil være sjette år i træk, at Caroline Wozniacki begynder sæsonen ved at stille op i den lille newzealandske turnering.

Og det sætter man pris på hos turneringsledelsen.

»Hun er helt sikkert en global superstjerne, og hun har spillet noget af sit bedste tennis ved ASB Classic,« siger turneringsdirektør Karl Budge, ligeledes til Weekend Herald:

»Det er hårdt at vide, at hun ikke længere vil spille på vores centre court, så jeg håber stille på, at hun kan løfte pokalen i januar. Det vil være en perfekt afslutning på det gode forhold mellem hende og ASB Classic.«

Ved turneringen får den danske tennisspiller endda selskab af sine gode veninde Serena Williams, for de begynder sæsonen samme sted.

»Hun er fantastisk. Hun er den sødeste person, meget eftertænksom, åben og ærlig,« siger Caroline Wozniacki, der har bevaret venskabet til den amerikanske stjerne gennem mange år på trods af mange tætte kampe på tennisbanerne verden rundt:

»Vi sagde til hinanden, at uanset hvad der sker på banen, så bliver det på banen. Uden for banen er vi venner, og det vil være fint.«

Caroline Wozniacki bliver 30 år til sommer, mens Serena Williams, der har gjort comeback efter fødslen af sit første barn, bliver 39 år lidt senere på året.