Caroline Wozniacki har godt nok lagt ketsjeren på hylden, men der er stadig rift om den danske tennisstjerne.

Og nu har hun så scoret en tjans, hun er meget stolt af. Det fortæller hun i et opslag på Twitter.

'Det er en kæmpe ære at blive valgt som taler til Global Forum i Reykjavik sammen med UCB News og mange andre inspirerende kvinder. Jeg kan ikke vente med at dele min historie til dette prestigefyldte event,' jubler Caroline Wozniacki.

Anledningen er kampagnen 'Advantage Hers', som Caroline Wozniacki er en del af. En kampagne, der skal sætte fokus på kvinder, der er ramt af en kronisk sygdom.

For et par år siden fik den tidligere tennisstjerne konstateret leddegigt, hvilket hun efterfølgende har talt meget åbent og ærligt om.

»Efter Wimbledon i sommeren 2018 følte jeg, at jeg var blevet ramt af en hård omgang influenza. Jeg trak mig endda fra kampe på grund af det. Mine knoer gjorde ondt, og jeg havde det elendigt,« fortalte Wozniacki om tiden, hvor hun begyndte at få symptomer.

Når Caroline Wozniacki indtager talerstolen til Global Forum, er det for at diskutere, hvordan behandlingen af kvinder med kroniske lidelser kan forbedres.

Hele formålet med messen er, at kvinder skal diskutere idéer og løsninger, og her har man altså villet have Caroline Wozniackis mening.

Hun er inviteret som en kvindelig leder og ikke bare som en deltager, og det samme gælder en lang række andre kvinder – af kendte navne er eksempelvis Hillary Clinton.

Global Forum startede mandag, og Caroline Wozniacki, der indstillede sin karriere i januar i år efter Australian Open, indtager talerstolen onsdag.

Hun indstillede karrieren, da hun følte, det var tid til at jagte andre eventyr end dem, hun havde oplevet på tennisbanen.