Caroline Wozniacki har den seneste måned ikke skullet koncentrere sig om at præstere på tennisbanen, efter hun under Australian Open i januar spillede sin sidste kamp i karrieren.

Og det er måske ikke så tosset endda. I hvert fald ser den danske stjerne ud til at nyde tilværelsen som pensionist.

Senest var hun til Vanity Fairs Oscar-fest, og onsdag tilbragte hun så tid sammen med sin gode tennisveninde Serena Williams.

Her var Wozniacki blandt dem, der var til stede ved præsentationen af den nye 2020-kollektion 'S by Serena'.

Billeder og videoer på sociale medier viser blandt andet, hvordan danskeren endda også gik modeshow iført en tætsiddende kjole med et giraf-mønster. En kjole, der er en del af den 38-årige amerikaners kollektion.

På andre billeder kan man ligeledes se, hvordan danskeren poserer sammen med Serena Williams, ligesom supermodellen Karlie Kloss og skuespilleren Colton Haynes også er til stede.

Det samme var forfatter og tv-journalist Derek Blasberg, der endda har delt et selfie af slænget på Instagram. Til billedet skriver han blandt andet:

'Jeg tog disse billeder ved siden af disse høje og smukke mennesker. Jeg har bare at få en invitation til den næste Serena-kollektiv, og ellers er det her venskab på vippen.'

Serena Williams præsentation er en del af New Yorks Modeuge, der siden 1993 er gået under navnet New York Fashion Week. Modeugen i den amerikanske storby går dog helt tilbage til 1943.

Den danske tennisdarling ser da i den grad også ud til at nyde tilværelsen uden ketsjeren i hånden. For nylig kunne hun eksempelvis ses fyre den af på en natklub.

Det er samtidig heller ikke sidste gang i år, at man ser Caroline Wozniacki og Serena Williams side om side.

De to stjerner mødes nemlig 18. maj i Danmark, når de spiller opvisningskamp i Royal Arena i København.