Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Caroline Wozniacki og Serena Williams er veninder og har været det længe.

I et nyligt interview med det eksklusive magasin Hampton Magazine åbner den 28-årige danske tennisspiller så op for forholdet mellem de to stjerner og fortæller, hvad hun lært af Serena Williams.

»Hun er sådan en stor mester, men også en god ven. Hun er så sjov at være sammen med, og hun får mig til at grine. Hun har lært mig meget om at åbne munden og have min egen stemme,« fortæller Wozniacki der også sætter ord på, hvordan den otte år ældre amerikaner ikke lader sine store succeser på banen gå ud over, hvordan hun er.

»Uanset hvor meget hun opnår på banen, så er hun stadig den samme omsorgsfulde person, og det respekterer jeg virkelig.«

I november 2015 besøgte Caroline Wozniackis veninde Serena Williams for at spille en opvisningskamp i  Boxen i Herning. I 2018 var det så Serenas søster, Venus, til at lægge vejen forbi det danske land.
I november 2015 besøgte Caroline Wozniackis veninde Serena Williams for at spille en opvisningskamp i  Boxen i Herning. I 2018 var det så Serenas søster, Venus, til at lægge vejen forbi det danske land. Foto: Claus Fisker
Vis mere

I interviewet fortæller hun også om fremtiden med sin forlovede David Lee, hvor hun blandt andet ser frem til at få børn. Her kan hun passende også kigge på sin amerikanske veninde, der tilbage i september blev mor til datteren Alexis Olympia Ohanian Jr.

»Når jeg ser på fremtiden, så håber jeg, at jeg ikke blot bliver kendt som en atlet, men, når jeg har en familie, også som en, der har opfostret børn til at være mennesker. Det ville være fantastisk,« lyder det blandt andet fra den tidligere verdensetter.

Serena Williams har for nyligt også fortalt åbent om sin depression, der kom efter fødslen. Det kan du læse mere om her.

Caroline Wozniacki er i øjeblikket nummer to på verdensranglisten - kun overgået af rumænske Simona Halep.
Caroline Wozniacki er i øjeblikket nummer to på verdensranglisten - kun overgået af rumænske Simona Halep. Foto: Tony O'Brien
Vis mere

Caroline Wozniacki røg natten til fredag ud af WTA-turneringen Rogers Cup i Toronto efter at have misset tre matchbolde. I denne uge venter en ny turnering i Cincinnati, inden årets sidste Grand Slam, US Open, går i gang.

Her har Wozniacki flere gange fundet det helt store spil frem og nåede i 2009 og 2014 hele vejen frem til finalen. I 2014 var det netop veninden Serena Williams, der besejrede danskeren.

US Open går i gang den 27. august.

Andre læser også