Caroline Wozniacki var helt suveræn i sin førsterundekamp ved denne uges WTA-turnering China Open i Beijing.

Blandt andet lavede den 29-årige danske tennisspiller, der vandt med sætcifrene 6-1, 6-3, ikke færre end syv serveesser mod Lauren Davis.

Caroline Wozniacki havde mod den fire år yngre amerikaner ellers kniven for struben:

Eftersom hun stiller op som forsvarende mester, har hun i denne uge intet mindre end 1.000 verdensrangliste-point, der skal forsvares. Et nederlag ville derfor betyde et fald fra den nuværende 19.-plads til en placering uden for top-30. I stedet fik Caroline Wozniacki leveret bevis for, at hun mentalt ikke er påvirket af presset.

Foto: HECTOR RETAMAL
Vis mere

»Jeg synes, jeg spillede en god kamp,« sagde Caroline Wozniacki straks efter kampen i et interview med den kinesiske stadionspeaker.

I snakken lagde Caroline Wozniacki ikke skjul på, at hun har gode minder fra tidligere deltagelser ved China Open.

»Jeg elsker at spille her. To gange har jeg vundet turneringen, og det var her, jeg erobrede førstepladsen på verdensranglisten (i 2010, red.). Det er helt klart en speciel oplevelse at stille op som forsvarende mester,« sagde Caroline Wozniacki.

Nu venter der i anden runde en kamp mod kvalifikationsspilleren Christina McHale.

Den 27-årige amerikaner, der blot ligger nummer 90 på verdensranglisten, vandt en smule overraskende 6-0, 1-6, 6-4 over russeren Svetlana Kuznetsova.

Caroline Wozniacki har seks gange tidligere i karrieren mødt Christina McHale.

Danskeren fører den indbyrdes statistik 4-2. De har dog ikke mødt hinanden siden januar 2016, hvor Caroline Wozniacki i Auckland i New Zealand vandt 6-0, 6-2.

Kampen kan i nedenstående liveblog genopleves bold for bold: