Det var ikke kun på grund af sit grandslam-comeback. at Serena Williams vakte opsigt. Det var lige så meget på grund af beklædningen.

For da amerikaneren tirsdag vandt sin første runde-kamp ved French Open var der ingen skørt, nederdel, t-shirt - hvad kvindelige tennisspillere normalt har på. Øverst i artiklen kan du se højdepunkter fra Serena Williams' første kamp ved French Open.

I stedet trådte den 36-årige amerikaner frem i en kulsort, tætsiddende heldragt.

»Jeg følte mig som en kriger i den, måske som en dronning fra Wakanda (en reference til den aktuelle 'Black Panther'-film, red.). Den var behagelig at have på,« konstaterede Serena Williams efter kampen:

»Jeg lever altid i en fantasiverden. Jeg har altid gerne villet være en superhelt, og det er min måde at være superhelt på.«

Se Serena Williams i sin dragt herunder:

Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Vis mere

Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Vis mere

Foto: GUILLAUME HORCAJUELO
Vis mere

Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Vis mere

Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Vis mere

Den superhelte-agtige dragt gav også fuldt udbytte på banen. Her kæmpede Serena Williams sig til en sejr over Kristyna Pliskova med 7-6, 6-4.

Det var samtidig første gang, at hun optrådte ved en grandslam-turnering siden Australian Open sidste år i januar. Ved den lejlighed vandt amerikaneren og kunne senere afsløre, at hun havde været gravid imens.

I etferåret 2017 fødte hun så datteren Alexis Olympia. Men fødsels- og barselsforløbet har også været kompliceret og hun har fortalt, at hun var tæt på at dø.

Sideløbende har hun desuden været plaget af blodpropper i benene - og på den måde hjælper den tætsiddende heldragt faktisk.

»Jeg har haft mange problemer med det. Jeg ved ikke, hvor mange jeg har haft i de seneste 12 måneder. Det er en sjov dragt, men den er også funktionel, for den gør mig i stand til at spille uden problemer,« lød det tirsdag fra Serena Williams, der også blev gift sidste år - her kan du læse om den overraskende besked, hun fik af sin far bare en time inden brylluppet.

Og hun havde også en hilsen til alle andre nybagte mødre, der kæmper med krop og vægt efter graviditeten.

»Heldragt. Til alle mødrene derude, som har det svært efter graviditeten. Værsgo. Hvis jeg kan, så kan I også,« skrev Serena Williams på Twitter.

På det sociale medie blev hun samtidig stor-hyldet for dragten. En bruger med god hukommelse kunne endda huske, at Serena Williams tidligere har trænet i en lignende dragt:

Torsdag ruller French Open videre for Serena Williams, hvor hun i anden runde skal møde 17.-seedede Ashleigh Barty. Den tidligere verdensetter har en forholdsvis svær lodtrækning, fordi hun efter graviditets- og barselspausen er raslet ned som kun nummer 451 på verdensranglisten.

Onsdag møder Caroline Wozniacki i anden runde Georgina Garcia. Den kamp kan du følge direkte her på B.T. med start cirka kl. 14.