Så er der godt nyt at melde om Caroline Wozniacki. Således er den skadeplagede danske tennisspiller tilbage på træningsbanen.

På sine sociale medier har hun lagt et billede ud, hvor hun igen svinger ketsjeren.

Under overskriften 'Anticipation' (forventning) ses Caroline Wozniacki i en træningssituation på Arthur Ashe Stadium, der fra på mandag og 14 dage frem danner rammen om de største og mest betydningsfulde kampe ved sæsonens sidste grand slam-turnering, US Open, i New York.

Umiddelbart kan man ikke se noget til de skader, der har plaget den danske tennisspiller i de seneste uger. Her har man kunnet se hende med forbindinger på både skulder, lår og knæ. Ingen af delene er synlige på det nye billede fra New York.

B.T. var mandag i kontakt med Caroline Wozniackis franske agent, Julien Cassaigne, samt hendes bror, Patrik. Hver især havde de meget lidt at fortælle om hendes skadeproblemer, der kulminerede, da hun i sidste uge måtte trække sig med en skade ved en WTA-turnering i Cincinnati.

I samme artikel udtalte Caroline Wozniackis tidligere træner Michael Mortensen sig.

»Nu må vi se. Men da Caroline elsker at spille US Open, kan jeg ikke forestille mig andet, end at hun stiller op,« sagde Michael Mortensen, der krydser fingre for, at Caroline Wozniacki vil trække sin beslutning så lang tid som muligt:

»Man kan kun håbe, at hendes krop vil reagere positivt på de behandlinger, hun får i denne uge, så hun kan nå at blive klar,« sagde Michael Mortensen.

Caroline Wozniacki, of Denmark, watches a return to Kiki Bertens, of the Netherlands, during the Western & Southern Open tennis tournament Wednesday, Aug. 15, 2018, in Mason, Ohio. (AP Photo/John Minchillo) Vis mere

Hvis Caroline Wozniacki beslutter sig for at fastholde sin US Open-tilmelding, vil hun blive tildelt en andenseedning, da hun ligger nummer to på verdensranglisten efter rumæneren Simona Halep.

Men eftersom hun siden sit andenrunde-nederlag i Wimbledon i begyndelsen af juli mod russeren Ekaterina Makarova kun har deltaget i to kampe, kan det ikke påstås, at hendes forberedelser har været optimale. Derfor skal hun håbe på, at lodtrækningen til kampprogrammet senere på ugen mager sig så vel, at hun får overkommelig modstand i de første par runder.

På den måde får hun mulighed for at spille sig i form inden de afgørende kamp om det prestigefyldte trofæ.

Caroline Wozniacki har to gange været i finalen ved US Open:

  • I 2009 tabte hun til Kim Clijsters.
  • I 2014 blev det til et nederlag til Serena Williams.