»Mit allerstørste forbillede.«

Reaktionerne har været mange, efter Caroline Wozniacki natten til fredag spillede sin sidste kamp i karrieren. Én af dem kommer fra den kendte danser Silas Holst, der mildest talt er kæmpe fan af tennisstjernen.

I et længere opslag på sin Instagram hylder han nemlig Caroline Wozniacki for en fantastisk karriere. Du kan se opslaget i bunden af artiklen.

»Så kom dagen, som jeg har frygtet længe. Beklager, hvis det hele lyder halvplat, da jeg jo er en 36-årig mand, men alle der kender mig ved, at kvinden på billedet her er mit allerstørste forbillede. Så stor fan er jeg bare,« starter han.

Silas Holst.
Silas Holst. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Herefter kommer han ind på dagen, hvor han forelskede sig i en ung Wozniacki. Det var tilbage i 2009, da danskeren under sæsonfinalen i Doha faldt til jorden i et krampeanfald, men til sidst overvandt smerterne og tårerne.

»Fra den dag var jeg fan!!! Jeg har aldrig før eller efter set sådan en viljestyrke fra et menneske. Hver en kamp har inspireret mig til at yde endnu mere. I mine øjne den ypperste atlet og det største forbillede nogensinde.«

Caroline Wozniacki spillede fredag sin sidste professionelle kamp i karrieren, da hun i tredje runde tabte en tæt og dramatisk kamp til tunesiske Ons Jabeur med cifrene

Efterfølgende var det en meget rørt Miss Sunshine, der modtog en fornem hyldest foran 10.000 mennesker på Melbourne Arena, ligesom hele hendes familie også var med nede på banen.

Hele familien var med, da Caroline Wozniacki fredag stoppede karrieren.
Hele familien var med, da Caroline Wozniacki fredag stoppede karrieren. Foto: Kim Hong-Ji
Vis mere

Fra sofaen sad Vild med Dans-vinderen og så med klistret til skærmen. Præcis som han har gjort siden den dag i 2009.

»Jeg har gennem de sidste 11 år stået op midt om natten for at se dine kampe, for de imponeret mig hver gang. Uanset resultatet,« skriver han inden han nævner Australian Open-finalen i 2018 som den bedste tenniskamp i verden.

»TAK for alle dine kampe, ikke mindst dit talent og bestemt tak for at inspirere mig til at kæmpe, selv når det virker umuligt.«

Caroline Wozniacki skal fremover kaldes 'tidligere tennisspiller', men gør alligevel en sidste entré på tennisbanen, når hun til maj spiller en showkamp mod Serena Williams i Royal Arena i København.