Der blev gået til den, da Caroline Wozniacki mandag formiddag på mægtige Arthur Ashe Stadium forberedte sig til sin førsterundekamp tirsdag aften dansk tid mod australieren Samantha Stosur.

Mens Piotr Wozniacki selv var leveringsdygtig i en række gode råd til sin datter i pauserne, agerede hendes polske hittingpartner, Michal Przysiezny, levende slåmur.

»Selvfølgelig er det ikke nogen optimal US Open-forberedelse, hun har haft. Før en stor opgave foretrækker hun at spille mange kampe. Men på grund af skader er det siden Wimbledon i begyndelsen af juli desværre kun blevet til to,« fortalte Piotr Wozniacki til B.T.'s udsendte tennisreporter.

Ikke desto mindre giver han Caroline Wozniacki gode sejrschancer mod Samantha Stosur, der vandt US Open i 2011, men nu er nede som nummer 64 på verdensranglisten.

»I tennis kan man komme langt på vilje, koncentration og fokus. På de punkter er Caroline godt rustet i øjeblikket, så jeg håber og tror, at det går hendes vej mod Stosur. Men australieren skal ikke undervurderes. På de dage, hvor hun rammer bolden bedst, er hun stadig en klassespiller,« sagde Piotr Wozniacki.

Han har bemærket, at sønnen Patrik i et interview med TV2 i sidste uge sagde, at Caroline Wozniacki havde bedt Wada om at modtage en medicin-dispensation.

»Der er tale om en misforståelse mellem Patrik og resten af familien. For Caroline har modtaget forskellige diagnoser fra forskellige læger om nogle mindre knæproblemer, der plagede hende i sidste uge. Lad mig understrege, at hun ikke tager noget ekstra medicin, der kræver dispensation. Men det er indiskutabelt, at hun har været skadet over en lang periode. Derfor er det nødvendigt, at vi laver de ting, der skal til for at få succes på tennisbanen, under kontrol,« sagde Piotr Wozniacki.

Også Caroline Wozniacki har sat ord på Patrik Wozniackis udtalelser. Det kan du læse her