Kan Caroline Wozniacki vinde Indian Wells?

Det er spørgsmålet, som mange stiller sig selv efter en sløj indsats i tredje runde, og tennis-eksperten Michael Tauson mener, at det godt kan lade sig gøre.

Der har dog været masser af overraskelser i dette års udgave af Indian Wells, hvor den ene stjerne efter den anden er røget ud.

I toppen af artiklen kan du se øjeblikket, hvor Wozniacki vinder karrierens største triumf ved Australian Open.

Danske Caroline Wozniacki er - på trods af en noget svingende præstation mandag - stadig med i turneringen i solrige Californien, der lidt populært kaldes den femte Grand Slam-turnering.

I ottendedelsfinalen møder hun den 27-årige russiske Daria Kasatkina, der i tredje runde besejrede sidste års US Open-vinder, Sloane Stephens fra USA. Den 20. seedede står 1-1 i indbyrdes opgør mod Wozniacki og vandt for godt en måned siden 7-6, 6-3 over danskeren i Sankt Petersborg.

Herunder kan du se Wozniackis mest sandsynlige vej mod finalen, hvor vi har fået tennisekspert Michael Tauson til at komme med sin vurdering af hver kamp.

Dermed kommer Wozniacki da heller ikke til at cruise sig til sejren, hvor der undervejs bliver hård kamp om at nå finalen.

Men Indian Wells har alligevel budt på mange overraskelser, hvor blandt andet spanske Garbiñe Muguruza (3), lettiske Jelena Ostapenko (6), tjekkiske Petra Kvitova (9) og russiske Maria Sharapova har forladt turneringen, samtidig med at tilbagevendte Serena Williams fra USA også er røget ud.

Inden Wozniackis tredje runde mandag havde i alt 18 seedede spillere således tabt, og det har åbnet lodtrækningen en del op for de tilbageværende.

27-årige Wozniacki, der i øjeblikket er rangeret som nummer to i verden, har stået i finalen i Indian Wells tre gange - 2010, 2011 og 2013. I 2011 gik hun endda hele vejen og sikrede sig turneringssejren mod Marion Bartoli.

Ottendedelsfinalen mellem Caroline Wozniacki og russiske Daria Kasatkina er programsat til at gå i gang omkring kl. 02.00 natten til onsdag dansk tid.

Se også