Caroline Wozniacki er færdig ved årets Madrid Open.

Danskeren har trukket sig med en skade i lænden. Det skriver WTA i et opslag på Twitter.

Caroline Wozniacki var bagud med 0-3, da det stod klart, at hun ikke var i stand til at fortsætte kampen ved WTA-turneringen. Hun spillede mod Alizé Cornet, og det var danskeren, der havde serven, men hun måtte opgive og sige stop, mens hun tog sig til lænden. Inden da havde hun også modtaget behandling.

Caroline Wozniacki har haft et yderst svingende 2019 indtil videre, da hun både har kæmpet med sygdom og smerter på grund af sin leddegigt – og nu er hun altså ramt af smerter i lænden. Gigtproblemerne fortalte hun selv om på Twitter.

'De seneste dage har jeg fået en opblussen af min RA (reumatoid artritis). Mine hænder og led var hævede, og jeg følte smerter overalt. Men jeg var fast besluttet på ikke at lade det holde mig nede,' skrev Caroline Wozniacki.

B.T. var efterfølgende i kontakt med danskerens agent, Mikkel Nissen, der på spørgsmålet om, hvor slemt plaget hun er i øjeblikket, svarede:

»Hun tager det løbende og forsøger at lytte til sin krop. Planen er, at hun spiller i Madrid,« fortalte Mikkel Nissen til B.T.. Og det blev så – desværre, set med danske briller – en kort fornøjelse i det spanske.

Der er blot tre uger, til årets næste grand slam-turnering starter, da French Open serves i gang den 26. maj. Caroline Wozniacki har desuden fortalt, at hun er meldt til turneringen i Eastbourne, der finder sted lige inden Wimbledon.