Wozniackis tenniskarriere er ovre, men derfor er den danske stjerne ikke færdig med at give noget af sig selv til medierne.

Søndag viste TV 2 programmet 'Wozniacki - til sidste bold', hvor man kommer tæt på den 29-årige darling, og her gav hendes mand, David Lee, hende en rørende ros, da han afslørede, hvordan det er at være gift med Caroline Wozniacki.

»Hun er så intelligent,« siger David Lee og er tydeligt stolt i programmet.

»Jeg ville næsten ønske, at hun ikke var så klog, for hun får skovlen under mig. Hun fanger alt, jeg slipper ikke af sted med noget.«

David Lee og Caroline Wozniacki kort efter, at Wozniacki tabte karrierens sidste kamp. Det var mod Jabeur ved Australian Open, og det betød, at Wozniacki stoppede.
David Lee og Caroline Wozniacki kort efter, at Wozniacki tabte karrierens sidste kamp. Det var mod Jabeur ved Australian Open, og det betød, at Wozniacki stoppede. Foto: EDGAR SU
Vis mere

I dokumentaren forklarer Wozniacki, hvordan hendes far har været mere end blot en far og en træner, men også en af hendes bedste venner. Derudover kommer hun også ind på, hvordan det var at gå på Harvard University, hvor danskeren fulgte kurset 'Crossover Into Business'.

Kurset udbydes til professionelle atleter og skal lære dem at blive bedre forberedte til business-aktiviteter. Det viste Caroline Wozniacki at have en helt særlig evne til.

»Det var rigtig sjovt. Jeg fik den bedste karakter i hele klassen, det var ret fedt. Det gav et lille boost, og jeg tror, at jeg kommer til at tage nogle flere klasser på Harvard,« afslører hun også i programmet.

Inden Caroline Wozniacki lægger ketsjeren helt på hylden, skal hun spille en allersidste kamp. Det bliver mod Serena Williams i Royal Arena 18. maj.