I VIDEOEN ØVERST BLIVER EN LYKKELIG WOZNIACKI INTERVIEWET EFTER AUSTRALIEN OPEN-TRIUMFEN

Den nykårede Australian Open-vinder Caroline Wozniacki kan forvente royal opbakning, når hun 30. april i Telia Parken på Østerbro i København bliver fejret for karrierens første Grand Slam-triumf i forbindelse med en opvisningskamp mod Venus Williams.

Således har kronprins Frederik sammen med sin hustru, kronprinsesse Mary, ifølge BT’s oplysninger både ytret ønske om at være blandt tilskuerne på kampaftenen og deltage ved et lukket ProAm-arrangement et halvt døgn forinden i tennishallen på idrætsklubben KB’s anlæg.

Ved sidstnævnte er det planen, at Caroline Wozniacki og Venus Williams kommer til at spille double med en række kendisser fra det danske erhvervsliv, der sponsorerer arrangementet, samt blandt andre skuespilleren Mads Mikkelsen.

»Der er to måneder til kampstart. Derfor er det endnu for tidligt at oplyse præcist, hvem der dukker op. Men tidligere sportsstjerner som Peter Schmeichel, Brian og Michael Laudrup, fodboldspilleren Nicklas Bendtner og cykelrytteren Jakob Fuglsang er blandt de inviterede,« siger Mads H. Frederiksen.

Caroline Wozniacki og kronprins Frederik i selskab med hinanden, da førstnævnte i 2016 blev præsenteret som Danmarks fanebærer ved OL 2016 i Rio de Janeiro.
Caroline Wozniacki og kronprins Frederik i selskab med hinanden, da førstnævnte i 2016 blev præsenteret som Danmarks fanebærer ved OL 2016 i Rio de Janeiro. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Han er direktør i f-reklame, der står bag arrangementet.

»Det var planen, at Parken skulle omdannes til et tennisstadion med plads til 12.000 tilskuere rundt om banen. Men interessen er så stor, at vi udvider kapaciteten til 15.000,« siger han og tilføjer:

»Det koster et større millionbeløb at lave et arrangement som dette. Lejen af Parken er ikke billig, og hertil kommer, at der skal opsættes speciallys over banen, som vi henter i Tyskland. Nu har der ikke været Formel 1-løb i Danmark endnu. Men jeg er ret sikker på, at dette sportsarrangement er et af de dyreste én-dages, der har været i landet til dato.«

Caroline Wozniacki og Venus Williams ankommer til København nogle dage forinden og bliver formentlig et par dage efter kampen.

LÆS OGSÅ: Piotr Wozniacki om at træne Caroline: 'Jeg har begået fejl med nogle ting'

»Planen er at de skal have tid til at opleve København på nærmeste hold. Venus havde vi senest på besøg i forbindelse med afviklingen af en opvisningskamp i 2002. Jeg kan huske, at hun dengang gik meget op i keramik og i at smage dansk wienerbrød,« siger Mads H. Frederiksen.

I øvrigt ligger det nu fast, at forkampen bliver en duel mellem de to danske stortalenter Clara Tauson og Hannah Viller Møller.

»Men de kommer også til at spille mod Caroline og Venus. Hermed gentages historien. For da Venus for 17 år siden spillede opvisningskamp mod Daniela Hantuchova i Parken, var det den dengang 12-årige Caroline, der fik muligheden for at møde sine idoler. Forhåbentlig kan den oplevelse give Clara og Hannah et ligeså stort skub i positiv retning som Caroline fik,« siger Mads H. Frederiksen.