Når man er dumpet ned som nummer 64 i verden, er der lagt op til, at det vil blive svært.

Også selv om man er tidligere US Open-vinder.

Sådan er virkeligheden for Samantha Stosur i årets sidste grand slam, hvor hun skal møde verdensranglistens nummer to, Caroline Wozniacki, i første runde af turneringen. Se Eurosport-eksperterne Michael Mortensen og Anders Haahr Rasmussen vurdere Caroline Wozniackis muligheder øverst i artiklen

»Men jeg ved, at hun heller ikke vil møde mig i første runde,« lyder det fra den hårdtslående australier i et interview med SBS News.

Samantha Stosur er fra Australien.
Samantha Stosur er fra Australien. Foto: Jean-Yves Ahern
Vis mere

Hun vandt US Open i 2011 og har været med i turneringen 13 gange. Hun er efterhånden blevet 34 år, og hun har stået over for Caroline Wozniacki en del gange.

»Vi har spillet mod hinanden 12 gange, så vi kender hinandens spil ret godt. Vi har også trænet sammen masser af gange, så det bliver en hård omgang for os begge,« siger Samantha Stosur.

»Vi ved, hvad vi får. Så det handler bare om, hvem der går ud og gør det bedst på tirsdag.«

Kampen mellem de to skal spilles tirsdag, hvor de er attraktionerne i dagens første kamp på US Open-kompleksets største arena, Arthur Ashe Stadium.

»Jeg glæder mig til det. Det er en god test at spille mod nogen af hendes kaliber, og så får jeg lov til at spille på 'Ashe' igen. Det er fedt,« siger Samantha Stosur.

Caroline Wozniacki er enig med sin kommende modstander i, at der venter en hård omgang allerede i første kamp.

»Det er helt sikkert en svær første runde. Jeg må være klar fra begyndelsen. Der er ikke tid til at bruge tid på lige at spille sig varm,« har det lydt fra den danske tennisspiler, der dog har fået ros af legenden John McEnroe for at 'se skarp ud'.

Du kan selvfølgelig følge kampen mellem Caroline Wozniacki og Samantha Stosur live her på B.T. tirsdag aften.