En belgisk modstander.

Det kan Caroline Wozniacki se frem til, når hun åbner sit titelforsvar ved Australien Open i næste uge.

Torsdag satte lodtrækningen den danske tennisspiller sammen med Alison van Uytvanck i første runde.

De to har tidligere mødt hinanden én enkelt gang. Det var sidste år i Rom, hvor det blev til dansk sejr.

Men det med lodtrækningen er ellers ikke noget, Caroline Wozniacki går så meget op i, fortalte hun i forbindelse med torsdagens store seance i Melbourne.

»Jeg kigger aldrig på min lodtrækning, for da jeg var juniorspiller, kiggede jeg altid på den, og så tabte jeg. Så stoppede jeg med at kigge, og så begyndte jeg at vinde,« sagde Caroline Wozniacki, der er seedet som nummer tre.

Allerede i tredje runde kan det dog blive noget sværere for hende. Her kan vente et møde med Maria Sharapova.

I en eventuel kvartfinale ligger det til et eventuelt møde med Petra Kvitova, mens lodtrækningen kan give et møde med Angelique Kerber i semifinalen.

Foto: ASANKA BRENDON RATNAYAKE
Vis mere

Første i finalen kan det blive til et opgør mod topseedede Simona Halep, der var Caroline Wozniackis modstander i sidste års succesrige finale. Både Serena og Venus Williams kan Caroline Wozniacki tidligst møde i en finale.

Ved den forestående grand slam stiller Caroline Wozniacki for første gang op som titelforsvarer.

»Jeg kan ikke tro, at der allerede er gået et år. Det har betydet så meget for mig og noget, jeg har ventet så længe på. At jeg endelig opnåede det, var meget specielt, så det er en 'glad slam'. Det gjorde mit år så meget bedre,« sagde Caroline Wozniacki i forbindelse med torsdagens lodtrækning.

Australian Open begynder på mandag.