Caroline Wozniacki er som optakt til sommerens Wimbledon-turnering i London klar til at forsvare sin titel ved »Nature Valley International« ugen før på græsset i Eastbourne.

Nyheden er fredag morgen blevet offentliggjort på det britiske nyhedsmedie The Argus.

»Eastbourne har en helt speciel plads i mit hjerte. Det er dejligt at se så mange loyale fans og familier dukke op til turneringen hvert år. Det får spillerne til at føle sig velkomne,« citeres Caroline Wozniacki blandt andet for at sige i artiklen.

Den 28-årige dansker stiller op som forsvarende mester eftersom hun ved sidste års turnering i Eastbourne finalebesejrede Aryna Sabalenka.

Caroline Wozniacki vandt sidste år WTA-turneringen i Eastbourne.
Caroline Wozniacki vandt sidste år WTA-turneringen i Eastbourne. Foto: GLYN KIRK
Vis mere

Tilmeldingen til WTA Tour-turneringen i Eastbourne indikerer, at Caroline Wozniackis problemer med sin leddegigt i øjeblikket ikke er værre end at hun formentlig også stiller op i Wimbledon.

I søndags var meldingen anderledes pessimistisk:

»De seneste dage har jeg fået en opblussen af min RA (reumatoid artritis). Mine hænder og led var hævede, og jeg følte smerter overalt. Men jeg var fast besluttet på ikke at lade det holde mig nede,« skrev Caroline Wozniacki på Twitter.

Samtidig fortalte hun, at hvile, gåture udenfor, sauna og massage har hjulpet hende til at få det bedre.

Foto: MATTHEW STOCKMAN
Vis mere

Ikke desto mindre sendte hun denne opfordring til sine Twitter-følgere:

»RA-mennesker derude, hvad får jer til at føle dig bedre tilpas?«

Straks modtog hun en række input. Blandt andet fra TV2-journalisten Ulrik Jönsson.

»Hej Caroline. Jeg har leddegigt og levede i flere år i et smertehelvede. For mig har løsningen været biologisk behandling med et stof, der hedder Remsina. Det har vidst fået nyt navn nu, men stoffet er det samme. Kombineret med Methotrexat har det gjort mig 99 % smertefri,« skrev han.

Lige nu forbereder Caroline Wozniacki sig til tennissæsonens anden Grand Slam-turnering, French Open, på Roland Garros-anlægget i Paris.

Her sendes første serv afsted søndag 26. maj.

Forinden er det planen at Caroline Wozniacki varmer op ved to turneringer.

I den kommende uge er hun tilmeldt »Mutua Madrid Open«, hvor hun er 11. seedet og i første runde møder Alizé Cornet, mens hun 13.-19. maj stiller op ved Italian Open i Rom.