Det er efterhånden to år siden, at Caroline Wozniacki sendte en forhånd ud over baglinjen mod Ons Jabeur på Melbourne Park.

En glorværdig karriere for Danmarks største tennisstjerne sluttede lige der i tredje runde af Australian Open – men det endelige farvel er stadig ikke sagt.

Nu må fans endnu en gang væbne sig med tålmodighed. Corona-restriktionerne i Danmark betyder, at Wozniackis storstilede afskedskamp, ‘The Final One’, udsættes for anden gang.

»Vi ønsker, at alle kan føle sig trygge ved at deltage i dette event og vil hellere være på forkant af situationen. Vi følger myndighedernes råd og vejledninger og i mellemtiden træner jeg videre og glæder mig endnu mere til kampen mod Angie,« siger Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki og tyske Angelique Kerber efter en kamp i Doha i 2018. Nu mødes de igen.
Caroline Wozniacki og tyske Angelique Kerber efter en kamp i Doha i 2018. Nu mødes de igen. Foto: KARIM JAAFAR
Vis mere

Angie dækker over den tyske veteran Angelique Kerber, der altså møder den to år yngre danske tennispensionist i showkampen i Royal Arena. Datoen er nu skubbet fra den 9. februar til 5. april.

Det var egentlig planlagt, at de danske fans allerede den 18. maj 2020 skulle vinke farvel til Caroline Wozniacki. Dengang var modstanderen den ikoniske Wozzy-veninde Serena Williams.

Trods den lille nedgradering på modstanden og de store udfordringer fra corona-pandemien ser Caroline Wozniacki i den grad frem til sit lille comeback:

»Det bliver en storslået aften og den betyder utrolig meget for mig. Jeg håber at se så mange som muligt, for jeg glæder mig til at give noget tilbage til alle mine danske fans,« siger hun og fortsætter:

»Opbakningen igennem min karriere og til denne kamp har været helt fantastisk, og jeg ønsker at sige alle et kæmpe tak.«

Billethavere til ‘The Final One’ tilbydes at beholde deres billetter, og der er også fortsat et mindre antal pladser til salg, melder arrangøren fSports Group.

Andre læser også