Mandag aften indledte Caroline Wozniacki sit titelforsvar i Eastbourne.

Og det gik efter planen for danskeren, der spillede sig videre i den engelske turnering, som hun vandt sidste år.

Første sæt gik til Caroline Wozniacki. Efter en stærk start, hvor danskeren kom foran 3-0, fik belgiske Kirsten Flipkens dog ædt sig ind i opgøret, og midt i sættet kom der også lidt uro set med danske briller.

Foran 3-1 blev Caroline Wozniacki idømt en fodfejl, og det var danskeren langt fra tilfreds med.

»Jeg er aldrig blevet idømt en fodfejl i mit liv. Og det her var ikke den første, du forstår, man godt må træde over?« lød det vredt fra den danske tennisstjerne.

Efter forgæves at have diskuteret med dommeren, betød det dobbeltfejl til danskeren og efterfølgende parti til Flipkens, hvilket betød, at danskeren hamrede en bold i jorden i ren frustration.

Siden fik hun dog spillet sig tilbage og tog første sæt. I andet sæt skruede danskeren op og kom foran 4-0. Så vågnede Flipkens og bragte spænding tilbage i opgøret ved at reducere danskerens føring til 4-3. Danskeren holdt dog serv til 5-3, men spændingen sluttede ikke her. Flipkens holdt serv til 5-4, inden Wozniacki i egen serv havde to matchbolde, der blev afværget af belgieren. Tredje gang var dog lykkens gang for Wozniacki, og ved matchbold nummer tre tog hun sejren.

Det var første gang, Caroline Wozniacki var i aktion efter det, hun selv har kaldt den bedste weekend i hendes liv. En weekend, der fandt sted i midten af juni, for den 15. juni gav hun sit store 'ja' til David Lee ved et storstilet bryllup i Italien.

Parret gjorde hvad de kunne for at holde dagen hemmelig, men i dagene efter har de delt mange glimt fra den store weekend i Toscana.

Blandt andet har det drejet sig om hendes kjoler - i flertal. Foruden en overdådig bryllupskjole, havde Wozniacki også en specialdesignet festkjole til senere på aftenen, som betød meget for hende.

Søndag afslørede hun desuden, at parret allerede inden det store bryllup havde en mindre vielse i starten af bryllupsweekenden på vinslottet Rosewood Castiglion del Bosco.

Efter brylluppet tog parret på en kort bryllupsrejse, men allerede nu er det altså tilbage til virkeligheden for Caroline Wozniacki. Og når turneringen i Eastbourne er slut, gælder det årets tredje Grand Slam-turnering, nemlig Wimbledon. Først skal hun dog lige forsøge at gentage sidste års succes ved at vinde i Eastbourne. Du kan læse hvordan første kamp forløb her: