Det bliver heller ikke i år, at Caroline Wozniacki kan kalde sig vinderen af French Open.

Det står klart, efter danskeren blev sendt endegyldigt ud mandag af det 21-årige russiske stortalent Daria Kasatkina, der vandt kampen, som blev afbrudt søndag aften på grund af mørke, med 7-6, 6-3.

Da kampen blev genoptaget klokken 12.30 mandag, stod det 3-3, og russeren skulle serve først. Selvom Caroline Wozniacki var foran både 0-15 og 30-15 i russerens serv, lykkedes det for Kasatkina at komme stærkt tilbage og tage tre partier i træk.

Og så var det farvel og tak til Caroline Wozniacki, der må forlade turneringen i Paris efter fire kampe.

Et nederlag, som nok rammer lidt hårdt, ifølge den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen, der også er ekspert i studiet hos Eurosport.

»Der er jo ikke nogen tvivl om, at når du kommer ind som nummer to i verden, sælger du den ikke for en fjerde runde. Hun (Wozniacki, red.) er mere ambitiøs end det. Hun vil være skuffet og ærgerlig. Hun ved godt, at Kasatkina spillede en god kamp, og det var et 'tough match up'. Lige nu har hun nok lyst til at splitte omklædningsrummet, og når hun forlader anlægget, vil hun sikkert være træt af det. Hun har jo prøvet alt både med succes og negative oplevelser, og hun skal nok komme sig over det,« siger Frederik Løchte Nielsen til Eurosport.

Nederlaget til Kasatkina betyder, at det nu er russeren, der får fornøjelsen af et kvartfinale-opgør mod Sloane Stephens i Paris. Og det ærgrer tenniseksperten Michael Mortensen.

»Det er en kamp, der ville have passet godt til Caroline. Men den forløsning kom ikke i dag. Hun var oppe mod en bedre spiller på dagen, og sådan er det bare. Kasatskina er en spændende spiller, og jeg tror også, hun vinder næste runde. Det kunne jeg sagtens forestille mig, hun gør,« siger Michael Mortensen til Eurosport.