Caroline Wozniacki og David Lee nyder lige nu livet i Maldiverne, hvor de holder ferie.

Begge har på de sociale medier delt glimt fra turen, de er på efter en afsluttet sæson for den danske tennisstjerne. Og det er tydeligt, forelskelsen stadig blomstrer stort mellem parret.

Den nu pensionerede basketballspiller har på sin Instagram delt et billede af de to under en flot solnedgang, og her sender han smukke ord af sted til Caroline Wozniacki:

'Lykken er at tilbringe tid med dem, du elsker, og skabe minder, der varer hele livet.'

Sådan skriver David Lee til billedet, hvor han går med Caroline Wozniacki i hånden på en bro.

Og de fine ord har også medfødt en reaktion fra Caroline Wozniacki, der endnu en gang erklærer sin store kærlighed til David Lee, som hun blev forlovet med sidste år.

'Jeg elsker dig, mit et og alt,' skriver Caroline Wozniacki, der sammen med David Lee holder ferie med fodboldspilleren Nicklas Bendtners tidligere flirt Anne-Sofie Melskens Staberg og Mads B. Melskens Staberg.

Derudover er den schweiziske grand slam-vinder Stan Wawrinka med i selskabet, som har sin tennisspillende kæreste, Donna Vekic, med. Det fremgik af et billede, Caroline Wozniacki delte tidligere på ugen fra turen.

'Maldives pool party,' skrev Caroline Wozniacki til billedet.

Tidligere på ugen talte B.T. Sport med den danske tennisspillers agent, Mikkel Nissen.

Han fortalte, at man hos 'Team Wozniacki' regner med, at Caroline Wozniacki starter forberedelserne til næste sæson den 1. december.

»Hun stiller i januar op i to turneringer. Først gælder det en WTA-turnering i Auckland i New Zealand, og herefter stiller hun op til titelforsvar ved Australian Open i Melbourne,« sagde Mikkel Nissen.