Caroline Wozniacki er godt underholdt i disse dage.

Vinter-OL i Pyeongchang fylder sendefladen, og den danske tennisstjerne er en af mange millioner seere klistret til skærmen. Det afslørede den 27-årige dansker i weekenden på et pressemøde i Qatar ifølge WTAtennis.com.

»Jeg så skihop, hvor der var nogle polakker med. Herefter så jeg bobslæde, men det var ikke interessant for mig, fordi jeg forstod det ikke. Så har jeg set curling, men jeg glæder mig mest til styrtløb,« sagde Caroline Wozniacki, der også ser frem til at støtte sin veninde og amerikanske styrtløber Lindsey Vonn.

Interessen for vintersport er ikke opstået pludseligt for Wozzy, som hun også bliver kaldt i tenniskredse. Hun er faktisk en habil skiløber og snowboarder. To sportsgrene, hun har dyrket mange gange før.

Når det så er sagt, så tror hun ikke, at hun vil have en jordisk chance, hvis hun skulle stille op i de to olympiske discipliner. Anderledes står det til med curling.

Lindsay Vonn Vis mere

»Hvis der var en sport, jeg ville prøve, så vil det være curling. Det er her, at Danmark har vundet en af sine få (vinter red.) OL-medaljer. Jeg føler, at jeg med et godt hold omkring mig og en smule god øjenkoordination måske kan gøre det.«

Caroline Wozniacki har altid været aktiv og dyrket mange forskellige sportsgrene. Det bliver der bestemt heller ikke lavet om på, den dag hun vælger at vinke for sidste gang til tennissporten.

»Jeg vil prøve en triatlon efter tenniskarrieren. Det er mest for at holde mig i form, så jeg stadig kan spise, hvad jeg har lyst til. Det er den største motivation.«

For cirka to uger siden vandt Caroline Wozniacki sin første Grand Slam-titel til Australian Open. I 2017 var hun den syvende bedst betalte kvindelige atlet i verden med en indtjening på omkring 45 millioner kroner.

Se også