Caroline Wozniacki vender i januar 2020 tilbage til Melbourne, hvor hun i fjor erobrede karrierens første grand slam-titel.

Således beretter dagbladet Sydney Morning Herald, at hun ugen op til Australian Open har sagt ja til at spille en kamp mod russeren Maria Sharapova ved en opvisningsturnering i Melbourne-forstaden Kooyong.

B.T. har forsøgt at få en kommentar til nyheden fra den danske tennisspillers danske agent, Mikkel Nissen, der dog ikke er vendt tilbage med en kommentar.

Caroline Wozniacki spillede sin sidste kamp i denne sæson i begyndelsen af oktober. Herefter er der blevet stillet spørgsmålstegn ved, hvorvidt hun også i 2020 har i sinde at deltage på WTA Touren.

Caroline Wozniacki spillede 5. oktober i Kina sin foreløbig sidste kamp.
Caroline Wozniacki spillede 5. oktober i Kina sin foreløbig sidste kamp. Foto: HOW HWEE YOUNG
Vis mere

Tidligere har arrangørerne af Australian Open på sin hjemmeside fortalt, at Caroline Wozniacki er blandt deltagerne ved næste års første grand slam-turnering, der spilles de sidste to uger i januar 2020.

Den nyhed er af Wozniacki-lejren blevet heller ikke blevet bekræftet endnu.

Efter Caroline Wozniackis sidste kamp ved grand slam-turneringen US Open i New York forlød det, at hun overvejer at spille karrierens sidste kamp på WTA Touren ved Australian Opens 2020-udgave.

De seneste uger har Caroline Wozniacki holdt ferie, og i disse dage befinder hun sig på Harvard-universitetet i Boston, hvor hun er i gang med nogle kurser.