Serena Williams opdagede det bare 10 minutter inden kampstart.

Her ville hun lige hurtigt scrolle gennem sit Instagram-feed på mobiltelefonen, da hun så det.

Manden, der blev dømt for mordet på den amerikanske tennisspillers søster, var blevet løsladt tre år før tid for god opførsel.

»Jeg kunne ikke få det ud af hovedet,« fortæller Serena Williams nu i den seneste udgave af magasinet Time.

Den forestående tenniskamp skulle spilles dér i begyndelsen af august – og det endte med karrierens værste og største nederlag for Serena Williams. Øverst i artiklen kan du se en teaser for en dokumentar om den amerikanske tennisstjerne, 'Being Serena'

Kun 52 minutter tog det for britiske Johanna Konta at vinde med 6-1, 6-0 i første runde af WTA-turneringen i San Jose.

Dengang sagde Serena Williams, at hun 'ikke følte sig skarp i første sæt', men nu viser sandheden bag den opsigtsvækkende indsats sig altså at være en helt anden og mere tragisk.

Det blev et hurtigt exit for Serena Williams, da hun mødte Johanna Konta.
Det blev et hurtigt exit for Serena Williams, da hun mødte Johanna Konta. Foto: EZRA SHAW
Vis mere

Det var i 2003, at tennisspillerens søster Yetunde Price blev skudt i sin bil. I 2006 faldt dommen over en dengang 25-årig mand.

Serena Williams' søster efterlod sig tre børn, der dengang var fem, ni og 11 år. Alt det kom tilbage til tennisstjernen i minutterne inden kampen mod Johanna Konta.

»Det var hårdt, for jeg kunne kun tænke på hendes børn, og hvad de betyder for mig. Og hvor meget jeg elsker dem,« siger Serena Williams, der selv blev mor for første gang sidste år.

Hun siger følgende om løsladelsen:

»Uanset hvad, så får jeg ikke min søster igen på grund af god opførsel. Det er unfair, at hun aldrig får chancen for at give mig et knus, men altså ... Bibelen handler om tilgivelse,« siger Serena Williams:

»Men der er jeg ikke endnu. Jeg vil gerne tilgive, jeg må tilgive. Jeg skal nok nå derhen.«

Serena Williams' næste store opgave er US Open, der begynder 27. august. Her er Caroline Wozniacki i øvrigt plaget af skader i sine forberedelser – nu kan hun ende på stærke piller. Læs mere om det her