Øverst ses et interview med borgmesteren, der tidligere stillede op til et interview med BT om sagen

Beskæftigelsesborgmester Anna Mee Allerslev (R) er vendt på en tallerken i sin holdning til omtalen af hendes gratis brug af rådhushallen.

I første omgang syntes hun det var useriøst, da BT 12. september 2017 skrev, at hun gratis kunne låne rådhushallen til sin bryllupsreception, selv om det normalt koster 65.000 kroner. Og at lånet i øvrigt var i strid med de nedskrevne regler.

»Jeg synes, det er en useriøs historie, BT vælger at bringe,« skrev hun i et opslag på Facebook, dagen før hun var på forsiden af BT.

Samme holdning havde Radikale Venstres partiformand Morten Østergaard.

»Som altid har du styr på det hele Anna. BT kan rende og hoppe, kan de,« skrev partiformanden i kommentarsporet.

Siden den første historie med Anna Mee Allerslev har BT desuden afsløret, at Anna Mee Allerslev også lånte et festlokale af Øens Murerfirma til sin 30-års fødselsdagsfest uden at betale.

Firmaet har et tæt samarbejde med Allerslevs forvaltning, og hun har flere gange fremhævet virksomhedens sociale indsats. Desuden udfører Øens Murerfirma også renoveringsopgaver for Københavns Kommune.

Nu vil Anna Mee Allerslev både betale de 65.000 kr. for leje af rådhushallen - og for leje af kantinen hos murerfirmaet.

»Jeg har lyttet til kritikken og er blevet klogere. Der er forskel på, hvad der er regler, og hvad der er rimeligt,« skriver hun nu på Facebook.

»Kritikkerne har ret i, at politikere ikke skal have særlige muligheder.«