10. mest sete video på bt.dk i 2014

Hver dag op mod nytår tæller BT TV ned til den mest sete video på bt.dk i 2014. Så følg med og se eller gense de 10 mest populære videoer og hør, hvordan det er gået videoernes hovedpersoner siden sidst.

En af årets meste sete videoer kommer fra BT TVs egen Sådan!-serie. Det er videoen, der viser, hvordan man let piller et æg uden at bøvle med skallerne.

Det seneste års tid har BT TV hver uge givet sjove tips og tricks til at løse hverdagens små problemer på en ofte lidt alternativ måde.

Ja, vi ved godt, at der indimellem har været mindre gode løsninger, men Sådan! har også budt på mange gode overraskelser, som vi håber i har haft glæde af - eller i hvert fald bare har givet jer et smil på læben.

Som en lille bonus til vores mange Sådan!-fans, der gerne ville se, hvordan man piller et æg på to sekunder, kommer her en udvidet version. Den viser, hvordan du piller to æg på to sekunder.

Vær opmærksom på, at æggene skal ligge i koldt vand inden, de 'rullers'. BT TV testede både økologiske æg og buræg efter halv og en hel time i koldt vand, og begge virkede.

Du kan se endnu flere Sådan!-tips her:

Kender du et smart trick? Send det til os på saadan@bt.dk - så tester vi det.