Modelfoto.
Modelfoto. Foto: Iris

Hej! Jeg har haft en kæreste i et år. Det var langdistance, men vi så hinanden ca. hver anden weekend. Jeg begyndte på højskole, og de sidste 2 uger skete der noget - jeg blev forelsket i en fyr derfra.

Jeg kom til at kysse med ham, men fortalte det hele til min kæreste, og han ville gerne arbejde på at vi kunne have et normalt forhold igen. Jeg var bare i tvivl.. Hvad havde jeg mest lyst til? Min kæreste som ville gøre ALT for mig, og elskede mig uden grænser, eller den her nye fyr, som var ny og spændende..? Den nye fyr ville også gerne et seriøst forhold.

Da jeg sagde til min kæreste at jeg ikke kunne bestemme mig, bad han mig om at tage et valg. Jeg sagde at hvis han pressede mig, ville jeg IKKE vælge ham.. Så nu er vi ikke sammen mere. Jeg er nu sammen med den nye, Men får nogle gange dårlig samvittighed, og savner stadig min gamle kæreste frygteligt. Hvad skal jeg gøre?

Har du et spørgsmål til Aase? Skriv til astrologi@bt.dk.

Hej Tyr

I øjeblikket bliver du nok nødt til bare at leve med de mange, blandede følelser, der er i dit kærlighedsliv. Den smerte og uklarhed, du oplever, vil fylde en del i de kommende måneder, og der er ikke så meget, du kan gøre ved det. Du har endnu ikke særlig godt styr på, hvem du selv er, og hvad du ønsker dig af livet og af det andet køn. Der er en stor udvikling i gang inde i dig selv, og den skal først have lov at finde sit forløb, før du kan love noget i et parforhold.

Du kan have et behov for ordnede forhold, men du er slet ikke klar til et mere seriøst og bindende forhold endnu. Du har ingen grund til dårlig samvittighed, du har jo ikke ønsket at skade nogen, men har blot været ærlig omkring din egen uafklarethed. Så giv dig selv den tid, du har brug for til din egen udvikling, før du binder dig på en mere alvorlig måde.

Mange hilsener

Aase Kærgaard

www.astrologihuset.dk

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.