Hej Annette

Jeg er en ung pige på 18 år.

Jeg har det rigtig svært med at kunne se, hvorfor det skulle være nødvendigt, som ung pige eller dreng for den sags skyld, at gå i seng med hvem som helst.

Jeg har flere veninder og venner, som ofte beretter mig sine hore-historier, og for at være helt ærlig - så er jeg virkelig ligeglad. Jeg er ikke typen, som går i seng med nogen, med mindre vi er kærester.

Jeg havde for 4 måneder siden en rigtig dejlig kæreste, som jeg havde et tæt bånd med. Vi skjulte ikke noget for hinanden, og vi ventede til, det var det rigtige tidspunkt med at gå i seng sammen. Jeg har ikke behov for at gå i seng med alle mulige for et udforske min seksualitet nærmere, da jeg mener, at det er noget, man bør gøre med en, man stoler blindt på. Jeg mener, at man selvfølgelig skal have lov til at have sex med hvem, man ønsker, men ligefrem at gøre det med en vildt fremmed i byen, i nattens mulm og mørke er måske at være lige desperat nok. Mit spørgsmål er så. Er det mig, som har et helt alternativt og underligt forhold til sex? Jeg føler mig hverken skør eller tosset, til gengæld føler jeg mig bare alene omkring min holdning, kan det virkelig være rigtigt at de danske piger nu til dags ikke har mere stolthed end det?


Mvh en fortvivlet romantiker


Har du et spørgsmål til Annette? Skriv til heick@bt.dk.


Kære unge romantiker!

Jeg kan høre, at ingenting har ændret sig, siden jeg selv var i din alder. Og derfor kan jeg berolige dig med, at du for det første ikke er alene med den opfattelse, og for det næste vil du fremadrettet være den, som de andre har mere respekt for. Du tør stå ved din holdning, og du skal holde fast i den. Jeg tror ikke, du skal dømme de andre. De må selv bestemme, hvad de kaster sig ud i. Jeg kan sige, at for flere af mine bekendte, blev de seksuelle udskejelser til dyre lærepenge. Nogle fik en masse sygdomme. Nogle fik et blakket ry. Nogle fik et ligegyldigt forhold til sex, mens andre begyndte at betragte det som betalingsmiddel.

Her taler jeg naturligvis om yderpunkter. Der er jo nogle, som lever fint med masser af fremmed sex. Dem om det. Jeg tror, det er vigtigt, at DU holder fast i, hvad DU har lyst til. Det kan være svært at gemme sig til den eneste ene, for du er også nødt til at lære din seksualitet at kende. Jeg selv har aldrig haft et one-night-stand, og det er jeg simpelthen så glad for i dag. Omvendt har jeg haft nogle utroligt søde mænd i mit liv, som har givet mig en enorm tryghed omkring netop seksualiteten. Det er jeg meget taknemmelig for i dag. Altså, der har også været et par idioter iblandt, men vi skal nok alle igennem et par nitter, før vi finder prinsen på den hvide hest, for nu at blive i det romantiske sprog.

Ved at udstråle netop den kvalitet, at man ikke kaster sig i armene på hvem som helst, så opnår man jo også kontakt med nogle fyre, der er lidt mere seriøse.

Hvis du virker fordømmende overfor dem, der lever anderledes, så opnår du nemt at blive isoleret og måske stemplet som sær. Men jeg synes, det er OK at melde ud, at man ikke orker at høre om de andres erobringer. Det er jo sådan set bare at sige: 'Jeg tror, du har haft det sjovt, men har du ikke noget andet spændende at fortælle? Jeg synes faktisk, det er too much information.'

Håber du får nogle dejlige ungdomsår og dejlige mænd at tilbringe dem med.


Knus fra Annette

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.