Hej Aase

Har jeg et arbejde efter nytår? Jeg er meget ulykkelig. I øjeblikket sidder jeg i en vikarstilling, som jeg håbede kunne blive vejen til en fast stilling. Men der ser sort ud indtil videre. Bliver jeg tilbudt noget her hvor jeg er nu..? Kan du se om jeg bliver arbejdsløs efter 1/1-2013? Hvis jeg gør, kan du så se hvornår finder jeg nyt arbejde?


Den ulykkelige fisk :-(


(Astrologiske data er redaktionen bekendt)

Har du et spørgsmål til astrologen? Skriv til astrologi@bt.dk

Hej Fisk

Der i hvert fald ingen tvivl om, at der sker en omvæltning i din arbejdssituation kort efter Nytår. Men der er ingen grund til stor pessimisme. Meget tyder på, at det ender med, at du har et arbejde, som passer meget bedre til den person, du er. Det kan komme ganske uventet for dig selv, at nye muligheder viser sig her i december.

Man kan ikke i horoskopet se, om det er den samme arbejdsplads, men det kunne det let være, når det nu er det, du ønsker dig mest.

Det er vigtigt, at du ikke udstråler en holdning, der siger, at det er synd for dig, og at du ikke regner med at få noget arbejde. Som Fisk er der en risiko for, at du forfalder til selvmedlidenhed, og det har ikke en gavnlig indflydelse på dine jobmuligheder.

Men, som sagt: der ser ud til at vise sig nogle gode muligheder.

Mange hilsener
Aase Kærgaard
www.astrologihuset.dk
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.