Efter tre år på Frederiksberg er TV2-sportsværten Dennis Ritter på udkig efter et nyt sted at bo.

Den 38-årige journalist og hans kæreste, Morten Toft, har besluttet at sælge deres lejlighed på H.C. Ørstedsvej, som de købte i august 2007 for 3,75 mio. kr.

Nu lyder prisen på 4,2 mio. kr., skriver boliga.dk

Boligen hører til blandt de større Frederiksberg-lejligheder med et tinglyst areal på 143 kvadratmeter fordelt på fire værelser i to plan.

Ejendomsmægleren kalder den en 'flot og charmerende byejendom fra 1870 med herskabelige snit', og der skulle både være stuk og højt til loftet. Desuden får man fjernevarme, dørtelefon og termoruder.

Boligens første sal er indrettet som ét stort rum med skibsgulv og fritlagte bjælker i loftet, og der er udgang til altan.

Ved siden af stuen kan man benytte sig af et walk-in closet, og lider man af kolde fødder i vinterkulden, er der mulighed for at få dem varmet i køkkenet eller badeværelset, hvor der er indlagt gulvvarme.

Spørgsmålet er så, om Dennis Ritter og hans partner kan få solgt boligen på markedet.

Læner de sig op ad statistikken, er der grund til optimisme.

Frederiksberg er generelt set et godt sted at at sælge lejligheder, og Boligas seneste statistik for området viser, at det gennemsnitligt tager fire en halv måned at komme af med en lejlighed på Frederisberg, og at man giver et nedslag i prisen på 3,6 procent, en anelse under landsgennemsnittet på 4,4 procent for ejerlejligheder.

Se boligen her