Han er vant til at læse dilemmaer op i lørdagens morgenradio og til at guide livsstilseksperter og tv-seere rundt i kendte danskeres hjem. Sæson efter sæson.

Men nu skal den 48-årige tv- og radiovært Mads Steffensen øve sig i at vise venner og bekendte rundt et helt nyt sted.

Hjemmebanen er nemlig netop blevet solgt - og dermed er det ved at være slut med at være vært i villaen i Brønshøj.

Handlen af Steffensen-parrets 120 kvadratmeter store villa er nemlig netop blevet tinglyst, og af denne fremgår det, at nøglerne til ejendommen i københavner-bydelen har skiftet bukselommer for 3.725.000 kroner.

Dermed har der altså været lidt at forhandle om; senest var huset nemlig udbudt til salg for 3.850.000 kroner. Det oplyser Boliga.

Høje priser i Hovedstaden

Huset har tidligere fungeret som en købmandsbutik, men er i dag omdannet til en moderne familievilla med flere værelser, køkken-alrum og blandt andet også en stue med brændeovn.

Kvadratmeterprisen er endt på 31.000 kroner, mens de villaer og rækkehuse, der i årets første kvartal er solgt i hele Københavns Kommune, i gennemsnit er gået for knap 42.400 kroner pr. kvadratmeter. Det viser tal fra Boliga.

Dermed var Hovedstaden den næstdyreste kommune i landet at købe hus-kvadratmeter i i løbet af årets første måneder. Det er nemlig kun den mondæne forstad mod nord, Gentofte, der med gennemsnitlige hus-kvadratmeterpriser på godt 49.350 kroner sniger sig op over.

Se ejendommen her