Den fynske rigmand og byggematador Michael Rosenkilde Nissen har i to år forsøgt at sælge sit gods på Fyn.

Nu fortæller hans hustru, Helle Nissen, at flere har været interesseret i det 775 kvadratmeter store Rosenkilde Gods ved Middelfart, men at parret har valgt at afvise alle bud.

Det skriver JydskeVestkysten.

»I starten troede folk, at de kunne skambyde på det. Vi satte det til salg, da krisen var ved at vende, og der var de vant til at skambyde på alting. Man kunne dårligt sælge et parcelhus, uden der var nogen, der troede, at de kunne købe det til halvpris. Vi er altid åbne for bud, men prisen skal også være realistisk,« siger hun til avisen.

De røde mursten er i stentypen Antik fra Randers Tegl,  hvilket giver et rustikt præg, skriver ejendomsmægleren.
De røde mursten er i stentypen Antik fra Randers Tegl,  hvilket giver et rustikt præg, skriver ejendomsmægleren. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff
Vis mere
En af de mange stuer på Rosenkilde Gods.
En af de mange stuer på Rosenkilde Gods. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff
Vis mere

Rosenkilde Gods blev i første omgang sat til salg for 60 millioner kroner, men prisen er siden sat ned til 49,8 millioner kroner. Blandt de interesserede har der været flere udenlandsdanskere, fortæller Helle Nissen til avisen.

Hun fortæller samtidig, at der hører et ridecenter til godset, men at  det ikke krav, at man køber det hele.

Er man til heste, er der god mulighed for at udleve sin interesse på Rosenkilde Gods, der har et ridecenter med 115 hestebokse.
Er man til heste, er der god mulighed for at udleve sin interesse på Rosenkilde Gods, der har et ridecenter med 115 hestebokse. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff
Vis mere

Godset har 775 kvadratmeter bolig samt 812 kvadratmeter kælder. Godset blev bygget i 2009.