Foto: Thorkil Adsersen / Google Street View

Troels Lunds (V) tidligere spindoktor Peter Arnfeldt er på udkig efter et nyt hjem.

Arnfeldt, der er sigtet for at lække fortrolige oplysninger om Helle Thorning-Schmidts skattesag, satte sammen med sin kone, TV2 News-redaktør Ulla Østergaard, deres fælles lejlighed på Rosenvængets Sideallé på Østerbro i København til salg for tre uger siden.

Det skriver Boliga Kendte

Prisen for den 264 kvadratmeter store luksuslejlighed er på 7,5 mio. kr., men så kommer man også til at bo på en decideret “feinschmecker-adresse”, som mægleren skriver.

Det indebærer blandt andet ugeneret udsigt ud over villatagene og kig til funkisbyggeriet ved Den Franske Have. Indendøre er der blandt andet en cirkelrund stue, en herskabs-spisestue og to stuer ensuite, ligesom der er væghængt brændeovn, to badeværelser og stort køkken/alrum med indbygget pejseindsats.

Peter Arnfeldt og Ulla Østergaard købte lejligheden i 2002 for 2,9 mio. kr. og har således udsigt til en ganske pæn gevinst, hvis det skulle lykkes dem at sælge boligen til udbudsprisen.

Og selvom 7,5 mio. kr. er en høj pris for de fleste, er kvadratmeterprisen på boligen faktisk næsten 10 pct. under gennemsnittet for Østerbro, viser Boligas tal.

Se luksuslejligheden her

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.