Det gamle plejehjem i Damme på Møn kan blive dit for bare 2,6 millioner kroner. Inklusiv 45 værelser, 14 badeværelser, storkøkken og separat bestyrerbolig.
Det gamle plejehjem i Damme på Møn kan blive dit for bare 2,6 millioner kroner. Inklusiv 45 værelser, 14 badeværelser, storkøkken og separat bestyrerbolig. Foto: Home.dk

Mangler du albuerum i dagligdagen?

Så er der netop nu god grund til at rette blikket mod Møn.

Her har en lokal ejendomsmægler fået en solid rødstens-ejendom med hele 45 værelser til salg for blot 2,6 millioner kroner.

Nogenlunde samme pris som en gennemsnitlig lejlighed i København.

Det gamle plejehjem i landsbyen Damme ligger kun ti minutter fra både havet og motorvejen over Farø, og på de i alt 1400 kvadratmeter vil den kommende ejer kunne boltre sig på 14 toiletter, fire badrum og et storkøkken i kælderen. Foruden selvfølgelig de 45 værelser.

Og skulle man alligevel synes, at pladsen bliver for trang, kan man trække sig tilbage til den separate bestyrerbolig, der også følger med.

Et betydeligt minus er dog den årlige varmeregning. Ifølge ejendomsmægler Jens Bregneberg fra Home på Møn sluger fyret i kælderen hvert år olie for ikke mindre end 100.000 kroner.

Og når man alligevel har den store tegnebog fremme, kan man passende ringe til den lokale håndværker. Plejehjemmet er opført i 1935 og kræver mange steder det, der på ejendomsmæglersprog hedder ’en grundig opfriskning.’

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.