Lyt til artiklen

Den 65-årige storaktionær i Amagerbanken, rigmanden Karsten Ree, er godt på vej til at skille sig af med sin strandvejsvilla i Vedbæk nord for København. Og oven i hatten sælger han separat nabogrunden ud mod Øresund for den svimlende sum af 29,5 mio. kr. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Er du interesseret i såvel villa som grund, skal du således overbevise din bankrådgiver om at låne dig 43,3 millioner kroner til købet. Udbudsprisen på den 260 kvadratmeter store villa er sat til 13,8 mio. kr., og for pengene får man en ejendom med gæstetoilet, herreværelse/kontor, pejsestue med åben pejs og fløjdøre til spisestue.

På førstesalen er der stort soveværelse med påklædningsværelse og udgang til altan med udsigt over Øresund, og der findes yderligere tre soveværelser og et badeværelse med badekar.

Ifølge ejendomsmæglerens finansieringsforslag vil det koste i omegnen af 80.000 kroner om måneden at bebo ejendommen. Boligen ligger i anden række til vandet, men hvis man insisterer på at få adgang til Øresunds bølger, kan man vælge at købe nabogrunden af Karsten Ree, som han udbyder for 29,5 mio. kr. Her er der ifølge mægler Ivan Eltoft Nielsen tale om 'en af de bedst beliggende grunde, på den mest attraktive strækning på Vedbæk Strandvej'.

Grunden breder sig ud over 3.293 kvadratemter og og med et byggefelt tæt på vandet. Mægleren nævner også, at naboejendommen - som Ree altså også har til salg - kan benyttes til portner- eller gæstebolig.

Markedet for dyre ejendomme er stadig ikke oppe i fulde omdrejninger, men Karsten Ree ligger nok ikke søvnløs ved udsigten til at tabe en million eller to på en handel. Rigmanden er vant til at jonglere med markant større  beløb, som da han solgte Den Blå Avis til eBay for 2,1 mia. kr. i 2008, eller da han af to omgange skød 800 mio. kroner i Amagerbanken. En investering, han i øvrigt senere har fortrudt noget så grusomt.
Se strandvejsvillaen på Boliga HER

Se grunden på Boliga HER Se luftfoto af boligen på Boliga HER