Henriette Kjær og hendes svindelsigtede mand forsøger at sælge luksusvillaen på Hyrdevej 3. Ifølge boliga.dk er interesseren så stor, at villaen topper listen over de mest eftertragtede danske kendisvillaer til salg p.t.

Drømmevillaen i Gentofte har udviklet sig til noget af et mareridt for Skov Pedersen og Kjær. Til gengæld er interessen stor blandt brugerne af boliga.dk.

Totalt 14.209 er indtil videre klikket ind på boliga.dk for at studere villaen nærmere. Det gør den til den mest klikkede kendisvilla til salg generelt i Danmark.
Villaen er til salg for 10 mio. kontant.

Som nr. 2 på listen over de mest klikkede kendisvillaer ligger et mindre palæ på den fashionable adresse A.N. Hansens Allé 38 i Hellerup. Villaen har tidligere tilhørt Erik Damgaard. I dag kendt især kendt for ægteskabet med Anni Fønsby. Hellerupvillaen kan erhverves for 79 mio. kr. Så er der til gengæld også udsigt til Barsebäck.

Nr. 3 har hidtil været beboet af Mærsk-chefen Nils Smedegaard. Den ligger på adressen Elmevej 4 i Holte. Koster 21 mio kontant. 12.766 har hidtil klikket på denne villa.

Først som nr. 4 finder vi villaen, der tidligere har været beboet af en af landets absolutte jetset-dronninger, Janni Kjær og eks-manden Christian Kjær. Den findes på Sandbjergvej 19 i Hørsholm. Huset kan købes for 5,9 mio. kr. 11.552 har klikket på den på boliga.dk.

Ganske tæt på Jannis hytte, finder man listens nr. 5, den tidligere cykelrytter Rolf Sørensens villa. Den er til salg for 14,9 mio. kr. Den ligger på Sandbjergvej 79.10.561 har klikket her.

Som nr. 6 ligger Joachim Boldsens sommerhus på Assegårdsvej 19 i Hornbæk. Det er til salg for 3 mio. kr.

Som nr. 7 finder man kendisparret, skuespiller og instruktør Tomas Villum Jensen og sangerinden Maria Montell. Deres villa på Strandvejen 242 D er til salg for 7,3 mio. kr.

Klaus Paghs villa på Frimodtsvej 15 i Hellerup er nr. 8 på listen over eftertragtede kendisvillaer. Den er til salg for 12,9 mio. kr.

Endelig finder vi et par, som har været vant til hitlister i flere årtier. Men denne gang handler det om en boligliste. Keld og Hilda Heicks Holte-villa på Højbjerg Vang 6 er til salg for 7 mio. kr. Og den niende mest klikkede villa på boliga.dk