Foto: Nils Meilvang

Den tidligere landsholds-stjerne Ebbe Sand blev fyrsteligt betalt som professionel fodboldspiller i Schalke 04.

Det kan man konstatere ved at tage et blik på hans villa, der i dag røg på markedet med en udbudspris på svimlende 35 mio. kr.

Det skriver Boliga Kendte

Den 41-årige angrebstrænertræner for landsholdet betalte seks mio. kr. for grunden i 2001 og opførte et nyt hus, der stod klar i 2006 – samme år som han stoppede sin karriere i Schalke 04.

Hjemmebiograf
Ifølge salgsopstillingen er der tale om en bolig på 404 kvadratmeter med en kælder på 375 kvadratmeter, som blandt andet indeholder en fransk inspireret vinkælder med vinrum, poolrum med tilhørende bar og hjemmebiograf, en wellness-afdeling med pool, sauna og motionsrum samt et aktivitetsrum til børnene.

Mangler man albuerum i det gigantiske hus, kan man bevæge sig ud på grunden, der ligger direkte ned til Julsø og breder sig ud over 1,9 hektar.

Prisen bringer villaen op som nr. otte over de dyrest udbudte villaer på landsplan pt. og nummer to over de dyreste villaer i Jylland i øjeblikket. E

Ebbe Sand meldte ud i januar, at han og familien flytter til Dubai, fordi sønnen lider af allergi og vil have godt af det mildere klima.

Hans kontrakt med DBU udløber i juli 2014.

Se Ebbe Sands gigant-villa, der ligger i Silkeborg, her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.