Det bliver ikke længere i køkkenet i lejligheden på Østerbro, at der skal langes vafler fra jernet og over på aftenbordet.

Den 35-årige tv-vært Mikkel Kryger, der i efteråret tog sig en ordentlig tur gennem medierne med citatet “vafler til aftensmad”, har nemlig solgt sine knap 100 kvadratmeter på femte sal på Østerbrogade i København.

Og karrieren som boligsælger kan Kryger nok næppe have nået at blive træt af. I modsætning til vaffelkommentaren skulle der nemlig ikke mere end 14 dage på det officielle marked til, før lejligheden var videre.

– Der er mange forskellige holdninger til markedet, men jeg tror dog, at jeg taler for mange mæglere, når jeg siger, at aktiviteten generelt ikke er så markant, som den har været. Og at vi de seneste 6-12 måneder har været mere udfordret med at få solgt boligerne – hvilket nok går hånd i hånd med de stigende udbudspriser, siger ejendomsmægler Simon Rodahl, der er partner i Realmæglerne Nordre Frihavnsgade og Nordhavn, som har stået for salget.

– Denne lejlighed er dog et super-eksempel på, at når boligen har store værdier og kvaliteter som fx en stor, solrig altan og udsigt over Østerbros tage, så har vi stadig et boligmarked, som kan trække historisk høje kvadratmeter- og salgspriser, siger Simon Rodahl til Boliga.

Hurtig på et hurtigt marked

Mikkel Kryger, der blandt andet har været vært på DR’s Ramasjang og i dag er at finde på TV2’s Go’ Morgen Danmark, har fået 4.915.000 kroner for lejligheden, som han ifølge oplysninger fra Boliga købte i 2014.

Det er næppe nogen hemmelighed, at København er blandt de steder i landet, hvor boligmarkedet generelt klarer sig bedst. Og Østerbro-bydelen er naturligvis ingen undtagelse.

Her blev lejlighederne i gennemsnit solgt for godt 41.700 kroner pr. kvadratmeter sidste år, mens det ifølge tal fra sidste års handler i gennemsnit tog 74 dage, at få ejerlejlighederne i Ø-postdistriktet solgt.

Se ejerlejligheder til salg på Østerbro her