Peter Linck og hans kone Camilla.
Peter Linck og hans kone Camilla. Foto: Søren Bidstrup

Først røg sommerhuset, og nu må den tidligere bladkonge Peter Linck og hans kone Camilla også se deres hjem på Strandvejen i Charlottenlund ryge på tvangsauktion. Det skriver Boliga.dk.

Stifteren af månedsmagasinet Euroman og avis-floppet Dagen overdrog i 2011 sit hus til sin kone for 15 mio. kr., og dermed blev Camilla Linck også ansvarlig for gælden i parrets private bolig, der ifølge tvangsauktionssiden itvang.dk er på hele 21 mio. kr.

Det er Realkredit Danmark, der har et tilgodehavende i villaen på 12,3 mio. kr., som har begæret tvangsauktionen.

Fri udsigt over Øresund

Ifølge salgsopstillingen er der tale om en yderst attraktiv palæejendom nord for København med Charlottenlund Skov som direkte nabo og fri udsigt over Øresund. Grunden er i ca. to meters højde over Strandvejen med en støttemur i granit med smedejernsgitre på toppen.

Ejendommen, der breder sig ud over 355 kvadratmeter, er i tre fløje og med to etager, har fuld kælder og er fuldt moderniseret.

Indendøre er der blandt andet en søjlehal med fire søjler, to stuer med kamin og walk in-closet, mens man fra hall’en på første sal kan nyde udsigten over Øresund fra balkonen.

Den offentlige vurdering er på 8.250.00 kr. - et godt stykke mindre, end hvad Peter Linck selv gav for ejendommen i 2006, hvor salgsprisen lød på 15,5 mio. kr.

Sommerhuset bortauktioneret to gange

Peter Linck måtte i januar 2012 se sit sommerhus i nordsjællandske Tisvildeleje ryge på tvangsauktion, hvor hans egen kone, Camilla Linck, bød højest på auktionen og dermed sørgede for, at ejendommen blev i familiens besiddelse. Efterfølgende lykkedes det ikke parret at få en aftale i stand med kreditorerne, og derfor blev huset bortauktioneret i november 2012.

Ifølge Boligas database over salgspriser betalte Peter Linck 4,1 mio. kr. for sommerhuset i 2006.

Se billederne af pragtvillaen i Charlottenlund her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.