16 sekunder. Mere skulle Ebbe Sand ikke bruge, da han scorede VM-historiens hurtigste mål efter indskiftning i 1998.

Og nu lægger fodbold-koryfæet sig endnu engang helt i front, skriver Boliga Kendte. Han er nemlig sprunget ud som foregangsmand ved at investere i en af lejlighederne i projektbyggeri Chimney House, der ligger på Østerbro i København - lige ved grænsen til Hellerup. Det oplyser bygherrerne på deres Facebookside.

Hvilken en af boligerne, fodboldikonet har valgt som sin danske residens, er endnu uvist, men han udtaler på siden, at både beliggenheden og det danske design har tiltrukket ham:

- Til daglig bor jeg selv i Dubai, hvor jeg til tider længes efter den håndværksmæssige kvalitet, der er i Danmark, og evnen til at udnytte alle kvadratmeterne intelligent, skrives der i opslaget.

Ebbe Sand og familien kan dermed se frem til at bruge ture til hjemlandet i en bygning, der udefra adskiller sig fra mange andre. For i det der betegnes som "en ikonisk skorstensbygning", er der blevet indrettet elleve luksus-lejligheder, som ligger med et prisspænd på 6.499.000 kr. til 16.999.000 kr.

Rekordpris for villaen

Det danske boligmarked er dog ikke ukendt terræn for Ebbe Sand. Han nåede højt til tops på listen over de dyreste salg i 2014, da han skilte sig af med Silkeborg-hjemmet. Det var i første omgang udbudt til 35 mio. kr.

Dengang tog det ifølge Boliga Kendte blot tre måneder, før en køber havde underskrevet på købsaftalen for den 404 kvadratmeter store luksusbolig. Det krævede dog en vis prisjustering fra fodboldspillerens side, og den endelige salgspris landede på 26,5 mio. kr.

Her kan du se de udbudte boliger i Chimney House.